Ευχές και δώρα απο την ΑΕΚ Τρίπολης στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Τρίπολης (pics,vid)

Κοντά στους διαβιούντες του γηροκομείου Τρίπολης βρέθηκαν ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου της ΑΕΚ Τρίπολης Παναγιώτης Βαλασόπουλος, οι προπονητές και φυσικά οι μικροί αθλητές του αθλητικού σωματείου της ΑΕΚ Τρίπολης με

αφορμή της εορτές των Χριστουγέννων.
Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου το Σωματείο της ΑΕΚ Τρίπολης με τη στήριξη της μουσικής ορχήστρας του κ. Παπαντωνίου και των συνεργατών του επισκέφθηκαν το Δεκάζειο Γηροκομείο και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου χάρισαν όμορφες στιγμές στου ηλικιωμένους μοιράζοντάς τους δώρα, καθώς και χειροκροτώντας τους θερμά όταν, μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα, σηκώνονταν για χορό.

Οι γέροντες που διαβιούν στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης, την ευθύνη, τη διοίκηση και την προστασία του οποίου έχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, χαίρονται πάντοτε τις επισκέψεις που δίνουν μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά τους.

Η κυρία Θεοδώρα Μπρακουμάτσου εντεταλμένη σύμβουλος του ιδρύματος, καλοδέχθηκε τους επισκέπτες και συνόδεψε στον χορό της ηλικιωμένες χόρεψαν με την καρδιά τους. Περισσότερες φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα μας στο FB (https://www.facebook.com/georgepap00/photos/?tab=album&album_id=1206863142700694)

Έφη Καστραντά (Arcadiaportal.gr)

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top