Κλειστά τα γήπεδα τένις Δευτέρα 16/11 – Απόφαση ΝΠΔΔ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μετά απο απόφαση του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης τα γήπεδα τένις καθώς και όλο το ΔΑΚ Τρίπολης τις ημέρες των αγώνων του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ θα παραμένουν κλειστα. Διαβάστε παρακάτω:

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης γνωστοποιεί ότι σύμφωνα με την  την 07/2015 Απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου –Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας σχετικά με τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης  για την 6η αγωνιστική BASKET LEAGUE 2015-2016 στο κλειστό Γυμναστήριο Τρίπολης και την 214/2015 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης,

          α) Κατά τις ημέρες διεξαγωγής αγώνων καλαθοσφαίρισης της ομάδας της ΚΑΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γυμναστηρίου Τρίπολης (κολυμβητήριο-τένις-ποδόσφαιρο) δεν θα πραγματοποιείται καμία αθλητική διοργάνωση και καμία προπόνηση στις αναφερόμενες εγκαταστάσεις.

          β) Η κεντρική είσοδος, ή η είσοδος που ευρίσκεται πλησίον του κολυμβητηρίου και η είσοδος του ποδοσφαίρου θα πρέπει να παραμένουν κλειστές δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και μέχρι το τέλος αυτού.

        Οι παραβάτες της απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγρ. 7 του άρθρου 41Γ,των πραγρ.3 & 9 του άρθρου 41Δ και του άρθρου 41Ζ του Ν.2725/1999,όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ

 ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top