Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2016

pita2016Η επιτροπή διοίκησης και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης προσκαλούν όλα τα μέλη του ομίλου καθώς και όλους τους φίλους του αθλήματος στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 14/2/2016 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Τρίπολης.

Η φετινή χρονιά για το όμιλο αποτελεί και επίσημα Ολυμπιακή χρονιά, καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι θα τελεστούν οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Ρίο. Για αυτό το λόγο ο όμιλος θα τιμήσει δύο αθλητές για το ήθος τους και τις επιτυχίες τους στον αθλητισμό. Ο λόγος, για τον Αλέξανδρο Γιακούποβιτς αθλητή της Εθνικής Ελλάδος τένις και πρωταθλητή Ελλάδος για τα 20 χρόνια πορείας του στο άθλημα της αντισφαίρισης και τον Παναγιώτη Κοκκάλα Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Taekwondo 2015.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν επίσης, οι καλύτεροι παίχτες του ομίλου την χρονιά που πέρασε για τις επιτυχίες τους καθώς και οι νικητές/τριες, τόσο του 10ου εσωτερικού τουρνουά juniors, όσο και του πρώτου tennisaektripolisleague.

Προσκαλούμε λοιπόν όλα μας τα μέλη και όλους τους φίλους του αθλήματος στην πρώτη επίσημη μεγάλη γιορτή του ομίλου μας στο δρόμο για τους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top