Με επιτυχία η 4η aektripolistennis_leaguetour4

Τελείωσε με απόλυτη επιτυχία και το τελευταίο εσωτερικό τουρνουά του ομίλου μας στην κατηγορία των ανδρών. Ήταν η 4η διαδοχική εσωτερική league  της ΑΕΚ Τρίπολης και πραγματικά αποτέλεσε έναν αγωνιστικό, τενιστικο μαραθώνιο, που ξεκίνησε τον Γενάρη του 2016 και τελείωσε τον Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου.

Την 1η θέση για την τελευταία aektripolistennis_leaguetour κατέκτησε ο Καρούτζος Στέφανος με 2ο τον Φιλιπόπουλο Δημήτρη. Την 3η θέση μοιράστηκαν οι Μανιάτης Θύμιος και Λαμπρόπουλος Κλέμ. Περισσότερες φωτογραφίες από τις απονομές μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του ομίλου μας στ FB (https://www.facebook.com/georgepap00/photos/?tab=album&album_id=1206037966116545)

Σειρά παίρνει σε λίγο καιρό η Master League της ΑΕΚ Τρίπολης, αφού βγουν πρώτα οι τέσσερις καλύτεροι παίχτες της αγωνιστικής ομάδας των junior, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τους τέσσερις καλύτερους των ενηλίκων.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους έπαιξαν, τόσο στην τελευταία league,  όσο και στις τρείς προηγούμενες. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία γεμάτη τενιστικά και όχι μόνο παιχνίδια.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top