Μια 2η και δυο 3ες θέσεις για τα 10 άρια μας

4o_enosiako_10ariatripoli_siteΑπό διάκριση σε διάκριση βαδίζουν τα 10 άρια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μετά την επιτυχημένη τους πορεία σε ομαδικό επίπεδο στο ενωσιακό τουρνουά του ΑΟΑ Πατρών ήρθαν τρεις μαζεμένες διακρίσεις στο 4ο ατομικό ενωσιακό τουρνουά της Τρίπολης. Στην Τρίπολη οι αθλητές της ΑΕΚ κατέκτησαν τρεις θέσεις στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 10 ετών. Πιο συγκεκριμένα ο Λαμπρόπουλος Άγγελος κατέκτησε την 2η θέση με τρίτους τους Νασιάκο Ιάσονα και Λαμπρόπουλο Μιχάλη.

Παίζοντας πολύ σπουδαίο τένις ο Λαμπρόπουλος Άγγελος έφτασε στον τελικό όπου και ηττήθηκε από τον Κακουρίδη (ΑΟ Κιάτου) επικρατώντας των Μεταξά (ΑΟΑ Πατρών) 2-0 σετ (41, 53) και του Δημόπουλου (ΑΕΤ Νίκη Πατρών) με 2-0 σετ (41, 53). Στον ημιτελικό ο Άγγελος επικράτησε με  wo του συναθλητή του στην ΑΕΚ Τρίπολης Νασιάκου Ιάσονα, ο οποίος τραυματίστηκε στον προημιτελικό, και με αυτόν τον τρόπο πέρασε στον μεγάλο τελικό όπου και κατέκτησε, όπως προαναφέρθηκε την 2η θέση.

Από την άλλη ο Λαμπρόπουλος Μιχάλης, που μοιράστηκε την 3η θέση με τον Νασιάκο Ιάσονα, επικράτησε του Κεφερλή (ΟΑ Κορίνθου) με 2-0 σετ (40, 41), του Παπανικολάου (ΟΑ Καλαμάτας) με 2-1 σετ (24, 42, 2) και του Κουρουνιώτη (ΑΟΑΑ Ρήγα) με 2-1 σετ (41, 24, 8) μέχρι τον ημιτελικό. Ο Νασιάκος ο οποίος στάθηκε άτυχός και τραυματίστηκε στον προημιτελικό με αποτέλεσμα να μην παίξει στον ημιτελικό και δίχως αγώνα να κατακτήσει την 3η θέση, επικράτησε κατά σειρά του Παστού (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ (40, 40) και του Παπαδόπουλου (ΑΟΑ Ξυλοκάστρου) με 2-0 σετ (40, 40).

Η επιτροπή διοίκησης και η προπονητική ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου συγχαίρουν ολόθερμα τα παιδιά τους και τους εύχονται να έχουν πάντα ανάλογη πορεία ανεβάζοντας τον πήχη με τις επιτυχίες τους. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το επίσημο ταμπλό.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top