Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (+ pics, vid)

Διαφάνεια19Το πρωί της Δευτέρας 22/8 ξεκίνησε την προετοιμασίας της στο χώρο του ΔΑΚ Τρίπολης η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Η προετοιμασία αυτή, θα έχει διάρκεια 15 ημερών και θα γίνεται υπό την επίβλεψη της προπονητικής ομάδας του ομίλου (Παπαδόπουλος – Χατζηγιάννη – Μήτσιος).  Στόχος  της προπονητικής ομάδος   είναι οι αθλητές να είναι έτοιμοι στις υποχρεώσεις τους για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς που απομένει, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Σε αυτή την πρώτη προπόνηση της ομάδας το παρόν έδωσαν, τόσο ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, όσο και ο έφορος του ομίλου κ. Σωκράτης Κοσμίδης.

Στην αρχή το λόγο πήρε ο Διευθυντής του ομίλου κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους αθλητές  και τους ευχήθηκε καλή σεζόν, παρουσίασε τα δυο μέλη της νέας διοίκησης.

Οι δύο άντρες μέλη του νέου ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους αθλητές με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος μίλησε στους αθλητές, για το τένις, ένα αγώνισμα που και για τον ίδιο είναι οικείο από τη στιγμή που έχει ασχοληθεί αρκετά στο παρελθόν και για τους στόχους που έχει θέσει η καινούρια διοίκηση, προς όφελος των μικρών, αλλά και μεγάλων αθλητών του ομίλου.

Από την πλευρά του ο νέος έφορος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Κοσμίδης με τη σειρά του, ευχήθηκε επίσης καλή αγωνιστική χρονιά, δίνοντας έμφαση, τόσο στην συμπεριφορά των αθλητών του συλλόγου, όσο και στα πολύ σημαντικά στοιχεία που κερδίζει ένα παιδί μέσα από την ενασχόλησή του με το άθλημα. Τέλος αναφέρθηκε στο κομμάτι του αθλητικού εθελοντισμού και της προσφοράς στον όμιλο και στο σύλλογο γενικότερα.

Στη συνέχεια η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους αθλητές να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και όρεξη, αφήνοντας υποσχέσεις για μια ακόμη χρονιά με πολλές διακρίσεις.

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top