Πρωτιές για Καρούνο, Μανιάτη και Ζωγραφάκη στο ΣΒΑΕ του Smash – pics

Τριπλή επιτυχία για τα μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο τουρνουά ΣΒΑΕ που έγινε στο Smash Tennis Club στην Τρίπολη. Δύο 2ες θέσεις και μια 3η σε τρείς κατηγορίες για τα μέλη μας.

Στην κατηγορία των ανδρών 55+ την 2η θέση κατέκτησε ο Θύμιος Μανιάτης που σε 16άρι ταμπλό επικράτησε των Παναγόπουλου, Λαζαρόπουλου και Λευθεριώτη με 2-0 σετ, χάνοντας στον τελικό από τον Λαλιώτη με το ίδιο σκορ. Πατήστε ΕΔΩ να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Στην κατηγορία των ανδρών 45+ ο Καρούνος κατέκτησε και αυτός την 2η θέση της κατηγορίας. Στον πρώτο γύρο επικράτησε του Στιβακτάκη με 2-0 σετ, του Arlotta στην συνέχεια με 2-1 και του Δαβέτα με 2-0 σετ. Στον τελικό ηττήθηκε από τον Δουκουμόπουλο με 2-0 σετ. Πατήστε ΕΔΩ να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Τέλος στην κατηγορία των ανδρών 35+την 3η θέση κατέκτησε ο Ζωγραφάκης χάνοντας στον ημιτελικό από τον Πανταζόπουλο με 2-0 σετ. Στην πορεία του στα ημιτελικά επικράτησε των Γιαννακόπουλου και Βλάχου με 2-0 σετ. Πατήστε ΕΔΩ να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συγχαίρουν και τα τρία μέλη του συλλόγου και τους εύχονται καλή συνέχεια στα επόμενα open τουρνουά.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top