Ρεκορ συμμετοχών στο Προπαιδικό open της ΑΕΚ Τρίπολης – Αποτελέσματα (pics)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης το 2ο Προπαιδικό open ενωσιακού επιπέδου. Πάνω από 150 παιδιά από όλη την Πελοπόννησο επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης και πέρασαν ένα υπέροχο, κατά γενική ομολογία τενιστικό διήμερο.

Το Σάββατο διεξήχθη το τουρνουά του πράσινου επιπέδου μέχρι και τα ημιτελικά. Την Κυριακή σειρά πήραν το πορτοκαλί και το κόκκινο επίπεδο καθώς και η τελική σειρά του πράσινου. Στα αποτελέσματα του πράσινου οι τρείς πρώτες θέσεις κρίθηκαν μετά από πολύ συναρπαστικά παιχνίδια:

Κορίτσια Πράσινο Επίπεδο:

1η θέση: Κλαουδάτου Δανάη – Unique Πατρών

2η θέση: Σουρλίγκα Νικολία – Άτλας Τρίπολης

3η θέση: Μάνδρου Κων/να – ΑΕΚ Τρίπολης

 3η θέση: Μπλουγουρά Λυδία – ΟΑ Καλαμάτας

Αγόρια Πράσινο Επίπεδο:

1η θέση: Κακουρίδης Θάνος – Άτλας Τρίπολης

2η θέση: Κουρουνιώτης Γιάννης – ΑΟΑ Ρήγας

3η θέση: Ευσταθιάδης Βασίλης – ΟΑ Ξυλοκάστρου

 3η θέση: Μουτζούρης Δικαίος – ΟΑ Καλαμάτας

Τις απονομές έκαναν εκ μέρους της ΣΤ Ένωσης ο Πρόεδρος κ. Λουκάς Λουκάτος και ο Πρόεδρος του ΟΑ Καλαμάτας κ. Λαμπρόπουλος.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές , τους γονείς και τους προπονητές που παραβρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Τρίπολης, τόσο για την συμμετοχή τους όσο και για την βοήθειά τους στην ολοκλήρωση του τουρνουά. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για την πολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση του κόκκινου και του πορτοκαλί επιπέδου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και θα χαρούμε να σας ξαναδούμε σύντομα στις εγκαταστάσεις μας.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top