Σάρωσαν οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης στο Open του ΣΑ Τρίπολης – Pics

omadiki_sat_collage_2016_siteΜε μεγάλη επιτυχία και πολλές διακρίσεις τελείωσε για τους αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης το Open τουρνουά που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο ΣΑ Τρίπολης. Τρείς 2ες και τρείς 3ες θέσεις ήταν ο απολογισμός των αθλητών μας, από τους οποίους οι περισσότεροι έπαιζαν σε τρία ταυτόχρονα τουρνουά (Τρίπολη – Σπάρτη- Καλαμάτα).

Στην κατηγορία των γυναικών 14-34 την 2η θέση κατέλαβε η Αναστασία Αντωνίου και την 3η θέση η Σήλια Λαμπροπούλου. Η Λαμπροπούλου επικράτησε διαδοχικά των Καρκαμπάση, Μήτρου και Ψαράκη με 2-0 σετ σε όλα της τα παιχνίδια και ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Μπουρτσουκλή, η οποία κατέκτησε και την πρώτη θέση του τουρνουά. Από την άλλη η Αντωνίου, η οποία κατέκτησε την 2η θέση επικράτησε με το ίδιο σκορ 2-0 σετ διαδοχικά των Παπαηλίου, Καζά και Καλόγρη, περνώντας το πρώτο γύρο bye  σαν no2  του ταμπλό.

Στην κατηγορία των γυναικών 35+ την 2η θέση κατέκτησε η Προδρόμου Άννα, η οποία σε 16άρι ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο bye και στον επόμενο επικράτησε της Γιαννακοπούλου με 2-1 σετ και στον ημιτελικό της Μήτρου με 2-0 σετ.

Στους άνδρες 35+ την 2η θέση κατέκτησε ο Καρούνος Παναγιώτης, που έκανε πολύ δυνατή επιστροφή στα court την φετινή χρονιά, με πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Καρούνος επικράτησε όλων των αντιπάλων του μέχρι και τον τελικό, όπου έχασε από τον Ψυχογίο , με 2-0 σετ. Πιο συγκεκριμένα στον δρόμο προς τον τελικό κέρδισε τους Καραβα, Βλάχο, Αλοίμονο και Δουκουμόπουλο με 2-0 σετ.

Στα διπλά και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία διπλά γυναικών την 3η θέση κατέκτησε η αθλήτρια του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια με συμπαίκτρια την Καλτεζιώτη Ελένη. Τα κορίτσια έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις μέχρι τα ημιτελικά, μένοντας όμως στην 3η θέση μιας και ήταν οι μικρότερες αθλήτριες στην κατηγορία, μόλις 13ών ετών. Τέλος στην κατηγορία των μικτών διπλών το ζευγάρι των Λαμπρόπουλου Παναγιώτη και της αδερφής του Λαμπροπούλου Σήλιας  έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στον ημιτελικό, έχασαν από τους Ψυχογιο – Αργυροπούλου,  αλλά κατέκτησαν την 3η θέση με νίκες 2-0 σετ στα παιχνίδια τους, τόσο με τους Σταθούλια _ Κακουρίδη, όσο και με τους Καλόγρη – Γκουντάνη.

Πολλά συγχαρητήρια για όλους τους παίχτες του ομίλου μας που μας έκαναν περήφανούς με την αγωνιστική τους ταυτότητα και επιδόσεις σε ένα ακόμα τουρνουά. Θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και με το καλό η επιστροφή στα courts.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top