Σάρωσαν τα κορίτσια του ομίλου μας στα Masters της ΣΤ΄ Ένωσης

masters15Σάρωσαν τις θέσεις – διακρίσεις τα κορίτσια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στην κατηγορία των Masters της ΣΤ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου όπου συμμετέχουν οι 8 καλύτεροι αθλητές από κάθε ηλικιακή κατηγορία τα κορίτσια του Γ. Παπαδόπουλου κατέκτησαν για μια κόμη φορά πρωτιές δίνοντας για ακόμα μια χρονιά το στίγμα των μεγάλων επιτυχιών στον όμιλο της Τρίπολης. Με το κλείσιμο μιας ακόμη χρονιάς η ΑΕΚ Τρίπολης είχε 5 κορίτσια μέσα στην πρώτη οκτάδα των κατηγοριών 12 και 14 ετών. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των 12 ετών οι συμμετέχουσες ήταν οι (αλφαβητικά) : Βουδούρη Μιλένα, Λαμπροπούλου Σήλια και Νασιάκου Σίσσυ, ενώ στα 14αρια: Κανελλάκη Χρυσούλα και Καραναγνώστη Μαρία.

Μετά από ένα διήμερο φωτιά στα courts του ΟΑ Ρίου οι αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης κατέλαβαν 2 πρώτες θέσεις, 1 έβδομη και 1 όγδοη αγωνιζόμενες σε αγώνες κατάταξης όλοι με όλους. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η πλέον πολυνίκης αθλήτρια του ομίλου Καραναγνώστη Μαρία, η οποία δεν συμμετείχε στο τουρνουά εξαιτίας ενός πρόσφατου τραυματισμού, ο οποίος την έχει αφήσει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για περίπου ένα μήνα. Άξιες πρωταγωνίστριες όμως αποδείχτηκαν οι συναθλήτριες της, οι οποίες σάρωσαν τις θέσεις. Πιο συγκεκριμένα η Βουδούρη Μιλένα κατέκτησε την 8η και η Νασιάκου Σίσσυ την 7η θέση στην κατηγορία των 12 ετών. Χαρακτηριστικό των παιχνιδιών των δύο κοριτσιών ήταν το πολύ όμορφο τένις κα όλη την διάρκεια των παιχνιδιών αλλά και τα 2 χαμένα παιχνίδια στο tie brake και πιο συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο που τους στοίχισαν την είσοδο στην τετράδα. Η Λαμπροπούλου Σήλια από την άλλη κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία κάτω των 12 ετών καθώς τερμάτισε 1η και αήττητη, τόσο στην φάση των ομίλων, όσο και στην τελική φάση κάνοντας για ακόμη μια φορά εξαιρετικές εμφανίσεις. Τέλος την 1η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14άρων ετών κέρδισε η Κανελλάκη Χρυσούλα κάνοντας μια ήττα στο tie brake στους ομίλους και τερματίζοντας αήττητη στην τελική φάση παίζοντας εξαιρετικό τένις καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά.

Η διοίκηση του ομίλου συγχαίρει και τα πέντε κορίτσια, τόσο για την είσοδό τους στις 8 καλύτερες παίχτριες της ΣΤ ΄Ενωσης, μέσα από έναν πραγματικό αγωνιστικό μαραθώνιο μιας ολόκληρης χρονιάς στα courts, όσο και για τις διακρίσεις τους. Ο χαρακτήρας και η δουλειά στο τέλος πάντα επιβραβεύονται. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top