Τελικά αποτελέσματα στην aektripolistennis_leaguetour_1 των ανδρών – pics

Με επιτυχία ξεκίνησε άλλη μια χρονιά και ολοκληρώθηκε άλλο ένα εσωτερικό τουρνουά του ομίλου μας. Πρόκειται για την 1η league της ΑΕΚ Τρίπολης, μέρος του league tour 2017 που θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2017.

Στα αποτελέσματα της 1ης league_tennisaektripolis, αξίζει να αναφερθεί ότι, τριάντα ενεργά μέλη μας, στην κατηγορία των ανδρών,  έλαβαν μέρος  στην πρώτη φάση. Τα μέλη μας κατατάχτηκαν, σύμφωνα με την περσινή βαθμολογία, σε group ομίλων, αγωνίστηκαν με σύστημα round robin και στην δεύτερη φάση οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου έπαιξαν αγώνες knock out.

Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Δελής Κώστας με φιναλίστ τον Κανελλόπουλο Πέτρο. Την 3η θέση μοιράστηκαν από κοινού ο Φιλιπόπουλος Δημήτρης με τον Νικολόπουλο Χρήστο. Τις απονομές εκ μέρους της διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης έκανε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστόπουλος Γιώργος.

Η οργανωτική επιτροπή της aektripolistennis_leaguetour_1 και η διοίκηση ευχαριστούν θερμά όλα μας τα μέλη στην κατηγορία των ανδρών και δίνει το επόμενο ραντεβού στα τέλη Μαΐου, όπου και θα ξεκινήσει η league2.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα και τους νικητές στο κυρίως ταμπλό της aektripolistennis_leaguetour_1

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ στην επίσημη σελίδα μας στο FB.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top