Τετραπλή επιτυχία στο 4ο Ε3 για τον όμιλό μας

page-0siteΤετραπλή επιτυχία για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο 4ο Ε3 που έγινε σε δύο έδρες ταυτόχρονα σε ένα Σαββατοκύριακο (Athlisis Tennis Club και ΟΑ Κορίνθου). Οι αθλητές του ομίλου μας πιστοί στις επιτυχίες τους κατάφεραν να πλασαριστούν μέσα στην τετράδα στις κατηγορίες τους και να κερδίσουν μια πρώτη και τρείς τρίτες θέσεις σε ένα ενωσιακό άκρως επιτυχημένο.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία των κοριτσιών 12 ετών κατέλαβε η αθλήτρια μας Λαμπροπούλου Σήλια και την 3η θέση στην ίδια κατηγορία η αθλήτρια μας Βουδούρη Μιλένα. Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 η Καραναγνώστη Μαρία ανέβηκε για μια ακόμη φορά στα μετάλλια κερδίζοντας την 3η θέση στην κατηγορία της και στα αγόρια κάτω των 16 ετών ο Κώστας Δελής κατετάγει και αυτός 3ος με πολύ δυναμικές εμφανίσεις καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά.

Ο όμιλος και η προπονητική ομάδα θα ήθελαν να συγχαρούν και τους τέσσερις αθλητές τους για τις επιτυχίες τους καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε στα ενωσιακά τουρνουά, αναμένοντας τις τελικές βαθμολογίες για την συμμετοχή των αθλητών του στα Μasters της ΣΤ΄ Ένωσης.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top