1η Κανελλάκη και 3η Καραναγνώστη στην Κεφαλονιά – Pics

Οι επιτυχίες στα καλοκαιρινά τουρνουά που συμμετέχει ο όμιλος της ΑΕΚ Τρίπολης διαδέχονται η μια την άλλη. Οι αθλήτριες του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γεωργίας Χατζηγιάννη κατέκτησαν μια ακόμη κορυφή, σε ένα ακόμη τουρνουά που συμμετείχαν.

Στο τουρνουά Ε3 της 28ης εβδομάδας όπου συμμετείχε η ΑΕΚ Τρίπολης στο νησί της Κεφαλονιάς η Κανελλάκη Χρυσούλα και η Καραναγνώστη Μαρία κατέκτησαν την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα συναγωνιζόμενες με τις αντικειμενικά καλύτερες αθλήτριες στην κατηγορία των 16 ετών που αγωνίζονται στην στ ένωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Κανελλάκη νο3 του ταμπλό κατέκτησε μια ακόμη 1η θέση κερδίζοντας διαδοχικά τις Τουλάτου, Λαμπροπούλου, Καραναγνώστη και Βλαστού με 2-0 σετ . Από την άλλη η Καραναγνώστη νο1 του ταμπλό δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, σαφώς επηρεασμένη από τον τραυματισμό της στο γόνατο. Πέρασε τον πρώτο γύρο bye και στο δεύτερο επικράτησε της Βαγγελάτου με 2-1 σετ, πριν ηττηθεί στα ημιτελικά από την Κανελλάκη.

Ο όμιλος και η προπονητική ομάδα συγχαίρον τις δύο αθλήτριές τους για αυτή τους την επιτυχία και τους εύχονται καλή πορεία στο 2ο κατά σειρά τουρνουά του Peloponnesus Tennis Masters, αυτό των Παπαφλεσσείων 2017, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στον ΟΑ Καλαμάτας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες.

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top