Παπαγεωργίου, Μάνδρου & Παπαντώνη στα μετάλλια στην Καλαμάτα

Με κεκτημένη ταχύτητα ξεκίνησαν τα τμήματα των ακαδημιών του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην συγκομιδή διακρίσεων. Αν και το τουρνουά των Παπαφλεσσείων Juniors  και open δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η αποστολή της ομάδας των μικρών αθλητών της ΑΕΚ Τρίπολης επέστρεψε με τρία μετάλλια, ήδη, σε δύο κατηγορίες κοριτσιών.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των κοριτσιών 10 ετών η Μάνδρου Κωνσταντίνα μπήκε για ακόμη μια φορά μέσα στα μετάλλια και κατέκτησε την 3η θέση του τουρνουά.

Στην κατηγορία των κοριτσιών 12 ετών την 3η θέση κατέκτησαν από κοινού η Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα και η δεκάχρονη Παπαντώνη Χρυσούλα πραγματοποιώντας και οι δύο αξιόλογες για την εποχή εμφανίσεις.

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και αναμένουμε αύριο Κυριακή τους τελικούς στις υπόλοιπες κατηγορίες των juniors αλλά και των Open. Αναφορικά ο όμιλός μας θα έχει συμμετοχές στους τελικούς των juniors αυτές των αδελφών Λαμπρόπουλου και του Παπαγιαννόπουλου Δημήτρη καθώς και στους τελικούς στις κατηγορίες open  αυτές των αδελφών Καραναγνώστη, της Λαμπροπούλου Βασιλικής και των μελών Νικολόπουλου και Φιλιπόπουλου. Καλή επιτυχία σε όλους…

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top