Αυλαία στην 3η tennisaektripolis_leaguetour_2017 – pics

Η 3η για φέτος  league  του ομίλου έριξε αυλαία και ετοιμαζόμαστε για την 4η και τελευταία, η οποία θα ξεκινήσει στο τέλος του Νοεμβρίου. Για μια ακόμη φορά τα μέλη του ομίλου μας τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά, το οποίο θα οδηγήσει στον/ην τελικό νικητή/τρια που θα λάβει το καθιερωμένο μεγάλο δώρο στην εκδήλωση Follow the Stars 2017.

Στο αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη θέση στους άνδρες  κατέκτησε ο Κώστα Δελής με φιναλίστ τον Λαμπρόπουλο Κλέμ. Την 3η θέση έλαβαν από κοινού ο Σωτηριάδης Κυριάκος και ο Λαμπρόπουλος Παναγιώτης.

Στις γυναίκες , την πρώτη θέση κατέλαβε η Παπαηλίου Βάσια με δεύτερη την Τζιάρου Νέλη. Την τριάδα των νικητριών συμπλήρωσαν η Καρτσάκη Έρη και η Προδρόμου Άννα.

Πατήστε ΕΔΩ για τα τελικά ταμπλό των Γυναικών

Πατήστε ΕΔΩ για τα τελικά ταμπλό των Ανδρών

Οι απονομές έγιναν μετά την λήξη των τελικών στα γήπεδα του ομίλου μας στο ΔΑΚ Τρίπολης από τους προπονητές της ΑΕΚ Τρίπολης. Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για τις αρχές του Δεκέμβρη, όπου θα ξεκινήσει η 4η league για την φετινή χρονιά.

Ευχαριστούμε όλους όσους αγωνίστηκαν μαζί μας σε ένα ακόμα παραδοσιακό τουρνουά των μελών μας. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και η βαθμολογία της τρίτης κατά σειράς tennisaektripolis_leaguetour_2017.

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top