Το “ Σε όλα Μαζί…” του ομίλου μας

se ola mazi....tel_site
Share on facebook
Share on twitter
Share on print

Τέσσερα δρομολόγια ανθρωπιάς βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους. Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ευαισθητοποίησε για ακόμη μια φορά πολλούς από τους συμπολίτες μας, που έσπευσαν να συνδράμουν στην κίνηση “ Σε όλα Μαζί… για την Μάνδρα Αττικής”.

Ο κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι ΜΑΖΙ δημιουργήσαμε μια αλυσίδα βοήθειας και προσφέραμε, όπως μπορούσαμε στη μεγάλη δοκιμασία των ανθρώπων στην Μάνδρα αττικής, που επλήγησαν από την τελευταία θεομηνία.

Η πρωτοβουλία “ Σε όλα Μαζί… για την Μάνδρα Αττικής” δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε πολύ κόσμος έσπευσε να προσφέρει. Η διοίκηση, η προπονητική ομάδα και οι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, δημιουργήσαμε δύο σταθμούς συλλογής μέσα και έξω από την πόλη. Βαρύς ρουχισμός και ξηρά τροφή έφερναν σταδιακά ανώνυμοι και επώνυμοι συμπολίτες μας όλες αυτές τις 15 ημέρες, τόσο στα γραφεία του ομίλου μας, όσο και στο “Ασπρο Πάτο” του κ. Παναγιωτόπουλου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια που μας προσέφερε σαν δεύτερος σταθμός συλλογής.

Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, δώσατε από το υστέρημά σας και στηρίξατε εμπράκτως την πρωτοβουλία “ Σε όλα Μαζί…”.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top