2η η Λαμπροπούλου στην Πάτρα

Η αγωνιστική χρονιά της ΑΕΚ Τρίπολης γίνεται ολοένα πιο συναρπαστική, αφού οι αθλητές της συνεχώς διακρίνονται σε open αλλά και ενωσιακά τουρνουά, όπου συμμετέχουν. Η συνήθης ύποπτη και για την φετινή χρονιά Λαμπροπούλου Σήλια μετά την ολοκλήρωση των Κολοκοτρωνείων και την κατάληψη της 3ης θέσης στην κατηγορία 14-34 ανέβηκε για μια ακόμη φορά μέσα στα μετάλλια σε ένα ακόμα ενωσιακό τουρνουά.

Στο Ε3 της 44ης εβδομάδας, που έλαβε χώρα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα στην Νίκη Πατρών, η Λαμπροπούλου κατέλαβε την 2η θέση στην μεγάλη για αυτήν κατηγορία των 16 ετών. Ξεκινώντας από το no1 του ταμπλό κέρδισε την Μπούζου (ΟΑ Αιγιαλείας) και την Παναγοπούλου (ΟΑ Ρίου) με 2-0 σετ στα ημιτελικά. Στον τελικό δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την μεγαλύτερή της κατά δύο χρόνια Σερπάνου (ΟΑ Ρίου) με 2- 1 σετ. Πατήστε ΕΔΩ για βα δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια από όλους μας στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και της ευχόμαστε καλή προετοιμασία για την καινούρια χρονιά που σε λίγες ημέρες φεύγει και καλή επάνοδο στα courts με τα masters  τόσο του PTM, όσο και της ΣΤ΄Ένωσης.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top