5άδα επιτυχιών για τα 10άρια κορίτσια μας !!! – pics

Η νέα τενιστική γενιά του ομίλου μας έκανε την πρώτη δυνατή της εμφάνιση και σκόρπισε ελπίδες νέων αγωνιστικών επιτυχιών. Στο τελευταίο ενωσιακό για το 2017 που έγινε στο Athlisis Tennis Club οι αθλήτριες τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κατέλαβαν και τις τρείς πρώτες θέσεις πετυχαίνοντας το απόλυτο των επιτυχιών.

Οι αθλήτριες του ομίλου μας παίζοντας πολύ καλό τένις καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά έλαμψαν με τις επιδόσεις τους, κάτι που επιθυμούμε να συμβεί και τις επόμενες φορές συνεχίζοντας την παράδοση, που έχει ο όμιλος τα τελευταία χρόνια.

 

 

Την 1η θέση του τουρνουά κατέλαβε η Παπαντώνη Χρυσούλα με 2η την Μάνδρου Κωνσταντίνα, οι οποίες αγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό για πρώτη φορά φέτος αποδίδοντας αξιόλογο τένις. Τις δύο 3ες θέσεις κατέλαβαν οι μικρότερες αθλήτριες του ομίλου, οι οποίες αγωνίζονται στο πορτοκαλί επίπεδο και για πρώτη φορά έκαναν παρουσία στο πράσινο επίπεδο. Ο λόγος για την Αποστολίδη Έυα και για την Σμυρνιώτη Σοφία. Τέλος η πεντάδα των επιτυχιών συμπληρώθηκε με την 1η θέση στο ταμπλό Consolation από την Χριστοδουλοπούλου Πόλυ.

Πολλά συγχαρητήρια, τόσο από την διοίκηση όσο και από την προπονητική ομάδα του ομίλου της ΑΕΚ και σας ευχόμαστε να περάσετε καλά Χριστούγεννα.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top