ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Γ΄ Εθνικής η γυναικεία ομάδα μας – Pics

selfp

Το 2ο πρωτάθλημα τα τελευταία 6 χρόνια κατέκτησε η γυναικεία ομάδα τένις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Πρόκειται για την μεγαλύτερη φετινή επιτυχία της ΑΕΚ Τρίπολης που έρχεται στο τέλος του 2017 για να σφραγίσει μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για την ΑΕΚ.

Ο μοναδικός ίδιος κρίκος στην ιστορία του Πρωταθλήματος της Γ΄ Έθνικής, για την ομάδα της Τρίπολης, είναι ο προπονητής της ομάδας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, κάτω από τις οδηγίες του οποίου ήρθε και το 2ο πρωτάθλημα. Την πρώτη φορά με αθλήτριες την Μαρκοπούλου Στέλλα και την Δώρα Ρουμελιώτη και με συνεργάτιδα την προπονήτρια κα. Χατζή Ελίνα ήρθε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου το 2011.

Φέτος με την κα. Χατζηγιάννη Γεωργία ως συνεργάτιδα και με την πλέον επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της ΑΕΚ, αυτή των: Αντωνίου Αναστασία, Παπαηλίου Βάσια, Καραναγνώστη Μαρία και Κανελλάκη Χρυσούλα ήρθε το 2ο πρωτάθλημα. Η ομάδα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται του χρόνου στην Β΄Εθνική, όπου την τελευταία φορά έμεινε για 3 χρόνια, παίζοντας δύο φορές στα μπαράζ ανόδου.

Οι αθλήτριες της ΑΕΚ Αντωνίου, Παπαηλίου, Καραναγνώστη και Κανελλάκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά τερματίζοντας με 5 νίκες και 1 ήττα σε όλα τους τα παιχνίδια. Για την ιστορία οι αθλήτριες Αντωνίου και Παπαηλίου αγωνίστηκαν στα διπλά και οι αθλήτριες Καραναγνώστη και Κανελλάκη στα μονά. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα καθώς και φωτογραφίες ανεβασμένες απο την ΣΤ Ένωση Αντισφαίρισης Πελοποννήσου. Για περισσότερες φωτογραφίες απο την επιτυχημένη πορεία των κοριτσιών δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ στην επίσημη σελίδα FB του ομίλου.

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να συγχαρεί δημόσια την γυναικεία αγωνιστική ομάδα τένις του ομίλου (Αντωνίου Αναστασία, Παπαηλίου Βάσια, Καραναγνώστη Μαρία και Κανελλάκη Χρυσούλα), καθώς και την προπονητική ομάδα των Παπαδόπουλου και Χατζηγιάννη για αυτή τους την επιτυχία. Το φετινό πρωτάθλημα της Γ. Εθνικής αναδεικνύει την ολοένα και μεγαλύτερη ανάπτυξη του Αρκαδικού τένις, που έρχεται μόνιμα τα τελευταία χρόνια μέσα από την ΑΕΚ Τρίπολης και αποδυκνύει με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή προπονητική δουλειά, που γίνεται σε όλα τα τμήματα του ομίλου.

Πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε σε όλους σας υγεία, ώστε να μας χαρίζεται ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top