Αγωνιστικός απολογισμός 2017 με κωδικό 154.46.36

154 θέσεις,  46 τουρνουά, 36 παίχτες για το 2017 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Μια από τις πιο παραγωγικές της χρονιές σε διακρίσεις διένυσε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Με προπονητές την επιτυχημένη συνταγή των Παπαδόπουλου Γεώργιου και της Χατζηγιάννης Γεωργίας οι αθλητές τις ΑΕΚ Τρίπολης ξεπέρασαν τα δεδομένα και πρωταγωνίστησαν εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων.

Οι 154 θέσεις που κατέκτησαν οι 36 διαφορετικοί παίκτες και μέλη του ομίλου σε 46 τουρνουά μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Πολύ ψηλά στην λίστα των επιτυχιών βρίσκεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στους άνδρες 40+ που κατέκτησε ο Ζωγραφάκης Δαβίδ, καθώς και το 3ο Πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου και δεύτερο στην ομάδα των γυναικών από τις Αντωνίου, Παπαηλίου, Καραναγνώστη και Κανελλάκη.

Από τις κατακτήσεις των αθλητών και μελών της ΑΕΚ Τρίπολης οι 19 αγώνες ήταν σε Ενωσιακά τουρνουά της ΣΤ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, τα 18 σε open τουρνουά ανά την Ελλάδα τα 2 σε Πανελλαδικές συμμετοχές και 2 σε Διεθνή της ITF.

Στο αρχείο που ακολουθεί ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά και ημερολογιακά τις διακρίσεις των αθλητών. Τιμητικές διακρίσεις προς όλους μας τους αθλητές και μέλη θα δοθούν στην μεγάλη και καθιερωμένη πλέον εκδήλωση “Follow the Stars” που θα γίνει στις αρχές Απριλίου. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας και καλή σας συνέχεια στον αγωνιστικό Γολγοθά του 2018.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top