Tα δώρα για τους πρώτους της #aektripolistennis_leaguetour 2017

Η 2η χρονιά της #aektripolistennis_leaguetour  έφτασε στο τέλος της πρίν μερικές ημέρες. Τέσσερα τουρνουά για τους άνδρες και για τις γυναίκες σε έναν τενιστικό μαραθώνιο, που ξεκίνησε τον Γενάρη του 2017 και τελείωσε τον Γενάρη της επόμενης χρονιάς ηταν αρκετά για να μας διασκεδάσουν, να μας γυμνάσουν και να μας κάνουν να βγούμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Πάνω από 700 παιχνίδια καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς σε άνδρες και γυναίκες έβγαλαν τους πρώτους και στις δύο κατηγορίες. Στην κατηγορία των γυναικών στην πρώτη θέση βρέθηκε η Προδρόμου Άννα με δύο κατακτήσεις τουρνουά και 86 βαθμούς. Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Δελής Κωνσταντίνος με τρείς κατακτήσεις τουρνουά και 115 βαθμούς.

Η οργανωτική επιτροπή και ο χορηγός του ομίλου μας το Κοσμηματοπωλείο Μπαντούνας “Ρολόι – Κόσμημα”  θα προσφέρουν στους δύο μεγάλους νικητές του 2ου τενιστικού μαραθωνίου της ΑΕΚ Τρίπολης από ένα Ρολόι Slazenger στην εκδήλωση Follow the Stars 2017 που θα γίνει την Κυριακή 1/4 και ώρα 18:30 στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.

Συγχαρητήρια και στα δύο μας μέλη και αθλητές μας για την παρουσία τους καθ όλη την διάρκεια της #aektripolistennis_leaguetour 2017. Να έχετε υγεία και κάθε καλό την νέα χρονιά.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top