3ες θέσεις για Καραναγνώστη και Λαμπροπούλου

Με την έναρξη της καινούριας χρονιάς ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ξεκινά με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι και βαδίζει σε καινούριες αγωνιστικές επιτυχίες. Οι αθλητές του Γ. Παπαδόπουλου και της Γ. Χατζηγιάννη συμμετέχοντας στο πρώτο τουρνουά Ε3 της χρονιάς, που έγινε στην Πάτρα κατέλαβαν δύο 3ες θέσεις στην κατηγορία, τόσο των αγοριών, όσο και των κοριτσιών 16 ετών.

Πιο συγκεκριμένα στα αγόρια ο Καραναγνώστης Κωνσταντίνος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά. Ο Κωνσταντίνος επικράτησε σε 32άρι ταμπλό των Χούσο (ΟΑ Χρυσός) και Παπαχατζή (ΟΑ Αιγιαλείας) με 2-1 σετ στο match tie brake, αλλά αδυνατώντας να κάνει την υπέρβαση στον ημιτελικό, ηττήθηκε από τον Βασιλάκη(ΑΟΑ Πατρών) no2  του ταμπλό.

Στην κατηγορία των κοριτσιών η Λαμπροπούλου Σήλια σε 32άρι ταμπλό κατέκτησε την 3η θέση κερδίζοντας την Στράτη (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ  και την Βουδούρη (ΑΕΚ ΤΡ)με 2-1 σετ αλλά στον ημιτελικό ηττήθηκε από την Βασιλοπούλου (ΑΟΑ Πατρών).

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο αθλητές της ΑΕΚ είναι 14άρων χρονών και αν και αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία, η πορεία τους ήταν άξια συγχαρητηρίων. Πολλά μπράβο στους αθλητές μας και καλή τους συνέχεια στα επόμενα τουρνουά.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top