Το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η Μπερδούση τα κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης Follow the Stars.

Πρόκειται για μια εκδήλωση, η οποία φέτος κλίνει το 12ο έτος ζωής της και γίνεται πάντα με σκοπό να τιμηθούν οι καλύτεροι παίχτες τις χρονιάς που πέρασε, καθώς και άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας της Τρίπολης που έχουν βοηθήσει, τόσο την ΑΕΚ , όσο και στην διάδοση του αθλήματος της αντισφαίρισης.

Η φετινή εκδήλωση έχει αφιερωθεί στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής από τα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης, τα οποία για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου θα λάβουν μέρος στην Β εθνική κατηγορία, όπου αγωνίστηκαν παλαιότερα για 5 χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Η ΑΕΚ Τρίπολης και ειδικότερα το τμήμα τένις, στηρίζει τον αθλητισμό στην γενικότερη του έννοια και τιμά όλα τα αθλήματα και τους Αρκάδες αθλητές. Η φετινή εκδήλωση θα έχει ακόμα έναν πρωταγωνιστή. Μια γυναίκα αθλήτρια, που στο άθλημα του στίβου και πιο συγκεκριμένα σε αυτό των μεγάλων αποστάσεων, έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις και έχει κάνει περήφανη την πόλη μας. Για αυτό το λόγο η αθλήτρια Κατερίνα Μπερδούση θα είναι η εκ των επιτίμων καλεσμένων της βραδιάς και θα τιμηθεί για την προσφορά της στο Ελληνικό και Αρκαδικό αθλητισμό. .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 1/4/2018 και ώρα 17:30 στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.

Η φετινή χρονιά για το όμιλο αποτελεί το 27ο έτος λειτουργίας του τμήματος, το οποίο για μια ακόμη χρονιά θα τιμήσει τις μεγάλες επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας.

Στην επίσημη σελίδα fb του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έχουν ανέβει πληροφορίες για τους βραβευθέντες και γενικά για το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Προσκαλούμε λοιπόν όλα μας τα μέλη και όλους τους φίλους του αθλήματος στην πρώτη επίσημη μεγάλη γιορτή του ομίλου μας για το 2018. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top