2η η Καραναγνώστη & στην 3η θέση τα αδέρφια Λαμπροπούλου στο Smash

Συνεχίζουν ακάθεκτοι τις επιτυχίες τους οι αθλητές τις αγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας στα τουρνουά όπου συμμετέχουν.

Πιο συγκεκριμένα 4 αθλητές του ομίλου μας βρέθηκαν μέσα στη τελική τετράδα στο πρόσφατο τουρνουά που διοργάνωσε το Smash Τρίπολης, παίζοντας για μια ακόμη διοργάνωση πολύ ωραίο τένις .

Την 2η θέση στην κατηγορία των γυναικών d1 κατέλαβε η Καραναγνώστη Μαρία με 3η την Λαμπρόπουλου Σήλια . Οι δύο αθλήτριες του ομίλου μας βρέθηκαν στο κάτω μέρος του ταμπλό και αντιμέτωπες στα ημιτελικά, όπου επικράτησε η Καραναγνώστη με 2-0 σετ (75, 64). Στον τελικό η Καραναγνώστη ηττήθηκε από την Κανελλάκη με 64, 62 κατακτώντας ην 2η θέση του τουρνουά. Στην πορεία τους προς την τετράδα τα κορίτσια μας Καραναγνώστη και Λαμπροπούλου επικράτησαν των Μήτρου και Κλατεζιώτη αντίστοιχα

Από την άλλη τα αδέρφια Λαμπρόπουλοι (Μιχάλης και Άγγελος) μοιράστηκαν την 3η θέση στην κατηγορία των ανδρών d3 . Ο Μιχάλης επικράτησε διαδοχικά με 2-0 σετ των Λαγομιτζή, Ευσταθιάδη και Δημόπουλο και ηττήθηκε από τον Δαβλάντη στα ημιτελικά με το ίδιο σκορ. Ο Άγγελος στην πορεία του προς την τετράδα επικράτησε των Δέμο, Καμπυλαυκά και Πάντο και ηττήθηκε στα ημιτελικά από τον Μίταλα με 2-1 σετ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης και η Προπονητική ομάδα των Παπαδόπουλου και Χατζηγιάννη συγχαίρουν όλους μας τους αθλητές και τους εύχονται καλή αγωνιστική και μαθητική συνέχεια.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top