Αυλαία στο ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ – League Tour Aektripolis2018_1

Μετά απο 1,5 μήνα συνεχόμενων αγώνων η οργανωτική επιτροπή του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ – League Tour Aektripolis2018_1   ανακοινώνει τα τελικά ταμπλό με τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες, τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών. Το συγκεκριμένο τουρνουά διεξήχθεί για την στήριξη και την προβολή του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”

Πιο συγκεκριμένα:

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχτηκε η Λαμπροπούλου Σήλια με δεύτερη την Προδρόμου Άννα και στην τρίτη θέση τις Τζίαρου Νέλη και Καρτσάκη Έρη. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των γυναικών.

Στις αρχάριες γυναίκες, πρώτη αναδείχτηκε η Σκιπιτάρη Γεωργία, με δεύτερη την Τραχανά Λένα και στην τρίτη θέση τις Ρούμπου Αιμιλία και Γιαννοπούλου Βούλα. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των γυναικών BEGINΝERS.

Άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Καραναγνώστης Κωνσταντίνος με δεύτερο τον Νικολόπουλο Χρήστο και στην τρίτη θέση τους Γιαννόπουλο Βασίλη και Λαμπρόπουλο Κλέμ. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των ανδρών.

Στους Αρχάριου άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Παναγιωτόπουλος Θοδωρής με δεύτερο τον Δελή Πάυλο και τρίτους τους Ανδρουτσόπουλο Σάκη και Ασημακόπουλο Θανάση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των ανδρών BEGINΝERS.

Οι απονομές στους νικητές θα γίνουν στην τελική γιορτή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σε λίγες ημέρες.

 

 

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top