Με “κανονικές” – άστατες καιρικές συνθήκες το Survivor Festival – Photos

Το πολυαναμενόμενο Survivor Tennis Summer Festival  της ΑΕΚ Τρίπολης έγινε με κανονικές καιρικές συνθήκες, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια τέτοια διοργάνωση, από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Είναι το κλείσιμο της μαθητικής χρονιάς, που εδώ και 14 χρόνια γίνεται στις εγκαταστάσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, και αποτελεί ένα τενιστικό υπερθέαμα, που διοίκηση και προπονητές στήνουν στα πλαίσια του παραδοσιακού μπουγελώματος.

To παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Δήμου Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ κ. Καγιάννης, ο ταμίας κ. Παπαδόπουλος καθώς και οι δύο συνεργαζόμενοι παιδικοί σταθμοί με τις δασκάλες τους ‘Η Ζωοδόχος Πηγή” και το ¨Μελί – Μελό” .

Οι απονομές της πρώτης εσωτερικής league των ενηλίκων παικτών του ομίλου αφιερωμένη στο σύλλογο αιμοδοτών Αρκαδίας Άξιον Εστί και αυτές του 12 εσωτερικού Juniors Hat Trick έκλεψαν την παράσταση στην αρχή της εκδήλωσης, η οποία ξεκίνησε με ένα αρκετά ελαφρύ ψιχάλισμα.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι για 9η συνεχόμενη χρονιά  στους αθλητές του ομίλου μας, μοιράστηκαν οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας προσφορά του μεγάλου μας χορηγού, του κοσμηματοπωλείου “Μπαντούνας ρολόι κόσμημα” .

Ο Πρόεδρος κ. Βαλασσόπουλος και η Έφορος κα. Θεοφιλοπούλου χαιρέτισαν την εκδήλωση με τον πρώτο να παραδίδει στον Πρόεδρο του Άξιον Εστί κ. Παναγούλη μια δωροεπιταγή ως οικονομική ενίσχυση του συλλόγου αιμοδοτών Αρκαδίας, που συγκεντρώθηκε από όλους τους συμμετέχοντες στο τα, εν λόγω τουρνουά.

Πριν ολοκληρωθούν οι απονομές των juniors ο καιρός άρχισε να αγριεύει επικίνδυνα και η βροχή έκανε την εμφάνιση της στην Αρκαδική πρωτεύουσα με αποτέλεσμα τα παιχνίδια των διοργανωτών για την εκδήλωση Survivor να ματαιωθούν και να πάρουν την θέση τους τα πολυαναμενώμενα μπουγέλα εν μέσω καταρρακτώδους βροχής. Με αυτόν τον τρόπο τα 138 παιδιά του ομίλου γιόρτασαν μια ακόμη επιτυχημένη αθλητική χρονιά.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, τόσο για την συμμετοχή τους καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς στις προπονήσεις του ομίλου, όσο και για την υπομονή που έδειξαν στο να συμμετέχουν στο Survivor Summer Tennis festival της ΑΕΚ Τρίπολης, το οποίο είχε ήδη αναβληθεί δύο φορές λόγω του άστατου καιρού.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή συνέχεια σε όσους θελήσουν να συμμετέχουν στις καλοκαιρινές προπονήσεις του ομίλου και στο Tripolis Sports Camp 2018.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες του Survivor Tennis Summer Festival

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top