Καρούνος & Προδρόμου στις πρώτες θέσεις του Open Sparti Tennis Club

Οι αγωνιστικές επιτυχίες συνεχίζονται για τους αθλητές και μέλη του ομίλου μας, μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές και μέλη μας Καρούνος Παναγιώτης και Προδρόμου Άννα κατέλαβαν την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα στο πρόσφατο τουρνουά, που διοργάνωσε το Sparti Tennis Club.

Ο Καρούνος Παναγιώτης στην επανεμφάνισή του ύστερα από απουσία σχεδόν ενός έτους κατέλαβε την 1η θέση του τουρνουά πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις κατά την διάρκεια ολόκληρου του τουρνουά. Ο παναγιώτης κέρδισε διαδοχικά τους Γκουντάνη, Αιβαλιώτη, Αργυρόπουλο και στα ημιτελικά τον Ροζανίτη. Στον μεηάλο τελικό επικράτησε του Δουκουμόπουλου, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στις γυναίκες η Προδρόμου Άννα σε 8άρι ταμπλό κέρδισε στον πρώτο γύρο την Σούλα Φιόνα, αλλά η κλήρωση δεν την ευνόησε και έπεσε στα ημιτελικά επάνω στην πρώην συναθλήτριά της την Κανελλάκη Χρυσούλα. Στον ημιτελικό ηττήθηκε, εγκαταλείποντας λόγω τραυματισμού το παιχνίδι, στην λήξη του πρώτου σετ, κατακτώντας έτσι την 3η θέση του open.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου θα ήθελαν να συγχαρούν τόσο τον Καρούνο Παναγιώτη για την επιτυχία του αλλά περισσότερο για την επάνοδό του στους αθλητικούς στίβους, όσο και την Προδρόμου Άννα, που για ένα ακόμα τουρνουά βρίσκεται μέσα στις πρώτες θέσεις.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top