2η η Λαμπροπούλου στο Ε3 της Τρίπολης, λόγω βάπτισης….

Ακόμα μια διάκριση για την αθλήτρια του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια σε ένα ακόμα τουρνουά Ε3 που συμμετείχε. Το τουρνουά έγινε στις εγκαταστάσεις του ΣΑ Τρίπολης και έπαιξαν αγόρια και κορίτσια κάτω των 14άρων ετών.  Η κατάκτηση της 1ης θέση στο προηγούμενο τουρνουά Ε3 της 19ης εβδομάδας στα κορίτσια κάτω των 14άρων ετών δεν στάθηκε αρκετή για να γίνει το repeat με την ίδια αντίπαλο σε ένα ακόμα τελικό.

Η Λαμπροπούλου κατέκτησε την 2η θέση με ret στο τελικό, επειδή ο χρόνος για να γίνει για πρώτη φορά νονά δεν ήταν αρκετός για να προλάβει τόσο να ολοκληρώσει τον τελικό, όσο και να “προλάβει” το μυστήριο της βάπτισης. Στο αγωνιστικό μέρος η αθλήτρια της ΑΕΚ επικράτησε διαδοχικά με 2-0 σετ των Μητροπούλου (ΣΑ Τρίπολης), Ζωγράφου (Ο.Α Κορίνθου) και στα ημιτελικά της Δελή (Ρήγας Α.Ο.Α). Στον τελικό, όπως αναφέρθηκε η Λαμπροπούλου ηττήθηκε από την Στράτη του ΑΟΑ Πατρών με 2-1 σετ (ret) κατακτώντας έτσι την 2η θέση του Ε3 της 26ης εβδομάδας.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα των Παπαδόπουλου και Χατζηγιάννη, συγχαίρουν την Σήλια για την κατάκτηση μιας ακόμα θέσης σε ενωσιακό τουρνουά και της εύχονται ολόψυχα ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ !!!

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top