O Ζωγραφάκης 1η και 2η θέση στον Μαραθώνα

Το καλοκαίρι βρίσκεται σχεδόν στα μέσα του και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών , μελών μας δεν σταματούν ποτέ. Για ένα ακόμα τουρνουά, οπού συμμετείχε ο αθλητής μας Ζωφγραφάκης  Δαβίδ κατάφερε να φέρει δύο ακόμα διακρίσεις.

Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση στα διπλά και την 2η στα μονά στο τουρνουά Mizuno Tennis League του Μαραθώνα κατέκτησε ο Δαβίδ, κάνοντας όλο και πιο επιτυχημένη την φετινή αγωνιστική του χρονιά.

Στα διπλά με συμπαίχτη τον Νικολόπουλο επικράτησαν με 2-0 σετ των Μπακόλα– Χρυσοστομή και  των Αγγελόπουλο – Σπανίδη στα ημιτελικά. (πρώτος γύρος bye). Στον τελικό επικράτησαν και του ζευγαριού Δήμα – Δήμα με το ίδιο σκορ, κατακτώντας την 1η θέση.

Στα μονά και στην κατηγορία 40-49 ο Ζωγραφάκης απέκλισε διαδοχικά τον Στεφανίδη και τον Πατινιώτη αλλά στον τελικό λόγω κόπωσης δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Ζαχαρόπουλο με 2-0 σετ.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης για την παρουσία και τις επιτυχίες του. Καλή επιτυχία στο επόμενο τουρνουά, που θα λάβει μέρος, αυτό της Ραφήνας.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top