Πολλές επιτυχίες για την ΑΕΚ Τρίπολης στα Παπαφλέσσεια 2018 – PICS

Με πολλά όνειρα στο ξεκίνημα αλλά με το αποτέλεσμα να την δικαιώνει, επέστρεψε η αποστολή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης από το τουρνουά των Παπαφλεσσείων 2018.

Το μεγάλο τουρνουά της Καλαμάτας, το οποίο εντάσσετε στο Peloponnesus Tennis Masters,  ήταν και φέτος ένας από τους καλοκαιρινούς αγωνιστικούς προορισμούς του ομίλου μας που πραγματικά οι αθλητές μας έλαμψαν με τις επιδόσεις τους και κατέκτησαν συνολικά 7 πρώτες θέσεις .

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των γυναικών  14-34 την 1η θέση κατέκτησε η Σήλια Λαμπροπούλου, η οποία μετά την 1η θέση στο πρώτο τουρνουά της σειράς, Zeiria Tennis Open του Ξυλοκάστρου, κατέλαβε μια ακόμη 1η θέση. Την 3η θέση κατέλαβε η Βουδούρη Μιλένα που για πρώτη φορά φέτος μπήκε στις πρώτες θέσεις του Peloponnesus Tennis Masters. Στα διπλά μικτά την 3η θέση κατέλαβε η Σήλια Λαμπροπούλου με συμπαίχτη τον Κώστα Κωνστάνταρο του ΟΑ Καλαμάτας.

Στην κατηγορία των juniors τα αδέρφια Λαμπρόπουλοι μπήκαν για ακόμα μια φορά μέσα στις πρώτες θέσεις κάνοντας για ακόμη μια χρονιά τον τελικό εμφύλια ενδοοικογενειακή αλλά και συλλογική μάχη. Την 1η θέση κατέκτησε ο Λαμπρόπουλος Μιχάλης ενώ την 2η ο Λαμπρόπουλος Άγγελος.

Τέλος στην κατηγορία των κοριτσιών 12 ετών τα κορίτσια μας οι συνήθεις ύποπτες Παπαντώνη και Μάνδρου πλασαρίστηκαν, όπως άλλωστε συνηθίζουν για ένα ακόμα open μέσα στην τριάδα των μεταλλίων. Στην 2η θέση ανέβηκε η Παπαντώνη Χρυσούλα με 3η την Μάνδρου Κωνσταντίνα.

Για τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν σε όλα τα αγωνιστικά και μη επίπεδα η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (Μαρκοπούλου, Χατζηγιάννη & Παπαδόπουλος) θα ήθελαν από καρδιάς να συγχαρούν όλους τους αθλητές και να τους ευχηθούν καλή αγωνιστική – καλοκαιρινή συνέχεια γιατί για εμάς τα τουρνουά δεν έχουν σταματημό. Καλή συνέχεια και πάντα νίκες…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα μας στο FB

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top