3η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ θέση για την Λαμπροπούλου Σήλια

silia_gogo_3_panelladiko_2018_site

Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει στα καλοκαιρινά τουρνουά της ομοσπονδίας, η αθλήτρια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, η Λαμπροπούλου Σήλια.

Σειρά στην επιτυχημένη πορεία της είχε το Πανελλαδικό τουρνουά Ε2 της ΙΑ Ένωσης που έγινε στα γήπεδα της Ηλιούπολης. Η αθλήτρια του Γ. Παπαδόπουλου, αφού στο match tie brake της οκτάδας στα μονά ηττήθηκε, δοκίμασε τις δυνάμεις της και στα διπλά με συμπαίχτρια την Βασιλοπούλου Γεωργία του ΑΟΑ Πατρών.

Τα κορίτσια πέρασαν τον πρώτο γύρο με bye, όντας το no1 του ταμπλό, λόγω της υψηλής τους βαθμολογίας. Στον 2ο γύρο επικράτησαν των Σακογιάννη και Βένιου από τον ΟΑ Χαιδαρίου με 64 76 (4) μπαίνοντας στην τελική τετράδα του τουρνουά. Εκεί δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν, από τις νικήτριες του τουρνουά Κοντολαιμάκη – Σιλιντζίρη με 2-0 σετ 63 60, κατακτώντας την 3η θέση του Πανελλαδικού για κορίτσια κάτω των 14άρων ετών.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια από τον όμιλο και την προπονητική ομάδα (Μαρκοπούλου, Χατζηγιάννη και Παπαδόπουλος) τόσο στην αθλήτρια μας Λαμπροπούλου Σήλια , όσο και στην συμπαίκτρια της Βασιλοπούλου Γεωργία του ΑΟΑ Πατρών. Καλή συνέχεια κορίτσια και καλό καλοκαιρινό και μη αγωνιστικό υπόλοιπο.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Scroll to Top