Τελικά αποτελέσματα League Tour Aektripolis2018_2 – Pics

Ένας μήνας πέρασε από το πρώτο παιχνίδι για τα μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, που έπαιξαν στην 2η και καθιερωμένη πλέον League tour 2018. Με 57 παιχνίδια καθ’όλη αυτή την διάρκεια των 30 ημερών στις εγκαταστάσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης τα μέλη έπαιξαν συναρπαστικά παιχνίδια, τόσο κατά την διάρκεια των ομίλων round robbin, όσο και στην knock out φάση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι την τελική τετράδα την αποτέλεσαν τα ζευγάρια των Παπανικολάου vs Αθανασόπουλου και Νικολόπουλου vs Καρούντζου. Ύστερα από παιχνίδια πολύ δυνατών ημιτελικών οι νικητές Παπανικολάου (62 64) και Νικολόπουλος (60 63) συναντήθηκαν στον μεγάλο τελικό με ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος της αντισφαίρισης με νικητή τον Παπανικολάου με 2-1 σετ (46 60 76).

Η οργανωτική επιτροπή θα ήθελα να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της ΑΕΚ Τρίπολης, που εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών έπαιξαν στην League tour_ 2 του 2018 και να ανανεώσει το ραντεβού τους για την League tour_ 3, που θα γίνει στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Καλή συνέχεια καλοκαιριού σε όλους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις απονομές

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top