1ες Βουδούρη και Λαμπροπούλου στο Ξυλόκαστρο

Με κεκτημένη ταχύτητα, από πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, επέστρεψαν οι αθλήτριες του ομίλου μας στο 22ο τουρνουά Ξυλοκάστρου, όπου συμμετείχαν. Το ζευγάρι των Βουδούρη Μιλένα και Λαμπροπούλου Σήλια κατέκτησε την 1η θέση στα διπλά των γυναικών, αποδίδοντας αξιόλογο τένις παρά την απουσία ενός μήνα από τις προπονήσεις.

Οι αθλήτριες μας λίγο πριν ξεκινήσει για τα καλά το 2ο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους συμμετείχαν για 2η συνεχόμενη φορά σε τουρνουά που διοργανώνει ο όμιλος αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου κερδίζοντας όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και την 1η θέση του τουρνουά.

Στον πρώτο γύρο το ζευγάρι των Βουδούρη – Λαμπροπούλου επικράτησαν των Καπετάνου – Καρακούση με 2-0 σετ (63 61) και στον δεύτερο γύρο των Ιωαννίτη – Καρτέρη με το ίδιο σκορ 62 61. Στον τελικό οι αθλήτριες μας αντιμετώπισαν και επικράτησαν των Αναγνωστοπούλου – Νικολοπούλου με 2-0 σετ (76, 62).

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα του ομίλου μας για μια ακόμη φορά στις αθλήτριες μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top