Ξεκίνησε προετοιμασία η αγωνιστική μας ομάδα (+φωτό, vid) (πηγή: contraepithesi.gr)

Οι αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σήκωσαν μανίκια και έπιασαν δουλειά. Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης 21 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας της Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης, καθώς σε περίπου ένα μήνα από σήμερα ξεκινούν οι υποχρεώσεις των αθλητών στις διάφορες επίσημες διοργανώσεις και τουρνουά.

Λίγο μετά τις 09:00 στο χώρο του στίβου στο ΔΑΚ Τρίπολης με την καθοδήγηση των προπονητών της αγωνιστικής ομάδας, Γιώργου Παπαδόπουλου και Γεωργίας Χαντζηγιάννη ξεκίνησαν να δουλεύουν στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Τρέξιμο για ζέσταμα, δρομικές ασκήσεις και στη συνέχεια κομμάτια με ταχύτητες και ανοίγματα ήταν μερικά από όσα δούλεψαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου ΑΕΚ αυτή την πρώτη ημέρα προετοιμασίας.

Παρουσία και του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης…

Το πρωί της Τρίτης στο ΔΑΚ Τρίπολης βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασσόπουλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου Τένις του συλλόγου, σ’ αυτό το ξεκίνημα των υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν. Παράλληλα ο κ. Βαλασσόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με το προπονητικό τιμ, καθώς και με την έφορο του τμήματος κα Ελένη Θεοφιλοπούλου για διάφορα ζητήματα και θέματα που αφορούν το άθλημα και τον όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Παράλληλα και η κα Ελένη Θεοφιλοπούλου είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, ευχόμενη με τη σειρά της μια καλή σεζόν με Υγεία και διακρίσεις.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο του contraepithesi.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο αφιέρωμα του ομίλου μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφικό υλικό

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top