2η η Προδρόμου στο Ξυλόκαστρο

prodromou_ziria_2018_site
Share on facebook
Share on twitter
Share on print

Επιτυχιών συνέχεια για το αγωνιστικό τμήμα των ενηλίκων του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Αυτή την φορά η Προδρόμου Άννα, σε ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε αρκετές φορές και τελικά δεν έγινε, ποτέ, λόγο τραυματισμού της αθλήτριας της ΑΕΚ Τρίπολης, κατέλαβε την 2η θέση.

Ο αγώνας ήταν για το τουρνουά “Ζήρεια open” και την κατηγορία των γυναικών 35+. Οι αγώνες έγιναν στον όμιλο τένις του Ξυλοκάστρου “Ο Σύθας”. Το νεοσύστατο τουρνουά “Ζήρεια open”, μέρος του Peloponnesus Tennis Masters, το οποίο έκανε αισθητή την παρουσία του, στο χώρο της Πελοποννήσου και όχι μόνο καθήλωσε το ενδιαφέρον των φίλων του τένις σε πολλά παιχνίδια όλων των κατηγοριών,

Η αθλήτριά μας Προδρόμου Άννα κατέκτησε την 2η θέση σε 8άρι ταμπλό αφού επικράτησε της Μπαλάτσου και της Ιωαννίτη με 2-0 σετ αντίστοιχα. Στον τελικό με την Τσιπά η Άννα δεν αγωνίστηκε λόγο του τραυματισμού της. Με αποτέλεσμα η Τσιπά να πάρει το ματς με wo.

Συγχαρητήρια στην Προδρόμου για την επιτυχία της αυτή και αναμένουμε ανάλογη συνέχεια με την παραπάνω, στα επόμενα open.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top