9 πρωτιές στο Mystras Palace Open για τον όμιλό μας -pics

mistras Open omadiki_site
Share on facebook
Share on twitter
Share on print

Με 9 πρωτιές σε διάφορες κατηγορίες επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα των ενηλίκων μελών του ομίλου μας από το πρωτοεμφανιζόμενο στα τενιστικά δρώμενα της πελοποννήσου τουρνουά του Mystras Palace open που έγινε στο Mystras Palace tennis Club στην Σπάρτη. Με 6 αθλητές και μέλη του έλαβε μέρος ο όμιλος μας στο τουρνουά της Σπάρτης από τους οποίους οι πέντε επέστρεψαν με επιτυχίες στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν τιμώντας με αυτό τον τρόπο το καινούριο τουρνουά της πόλης της Σπάρτης.

Πιο συγκεκριμένα στις γυναίκες η αθλήτρια μας Λαμπροπούλου Σήλια κατέκτησε την 2η θέση στα μονά των γυναικών και την 2η θέση στα μικτά διπλά με συναθλητή της τον αθλητή και μέλος μας Καρούνο Παναγιώτη.

Ο Καρούνος κατέκτησε την 2η θέση στα μονά, στην κατηγορία 45+, την 2η θέση με την Λαμπροπούλου στα μικτά διπλά και την 2η θέση στα διπλά των ανδρών με συμπαίχτη τον Αγγελάκο.

Στην κατηγορία του Consolation draw ο αθλητής μας Φιλιπόπουλος Δημήτρης κατέκτησε την 1η θέση στο 45+, με 2ο το μέλος του ομίλου μας Μανιάτη Θύμιο και 3ον τον αθλητή και μέλος μας Λαζαρά Γιώργο. Τέλος ο Λαζαράς κατέκτησε και την 2η θέση στο άλλο ταμπλό consolation 12-45. Δυνατή εμφάνιση μέχρι την οκτάδα έκανε και ο αθλητής μας Παπανικολάου Έκτορας που όμως η κούραση από το Ε3 που συμμετείχε μια μέρα νωρίτερα δεν του επέτρεψε περαιτέρω διάκριση .

Η διοίκηση και οι προπονητές του ομίλου μας θα ήθελαν δημόσια να ευχαριστήσουν, τόσο όλους τους αγωνιζόμενους αθλητές και μέλη μας για τις διακρίσεις που έφεραν από την Σπάρτη, όσο και τον Mystras Palace Tennis Club για την εξαιρετική του φιλοξενία.  Και του χρόνου !!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top