Επιτυχημένο για 5η φορά το Arcadian Tennis Open 2016 – Photos

arc_trophy_3Το Arcadian 2016 με 112 συμμετοχές, 228 παιχνίδια, σε 8 κατηγορίες (10άρια, 10-12 ετών, 14-34 ετών, 35-44, 45+, consolation, διπλά Ανδρών, μικτά διπλά) σε 17 μέρες παιχνιδιών έριξε αυλαία. Το μεγάλο καλοκαιρινό τουρνουά της Τρίπολης με το όνομα Arcadian Tennis Open, κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να πρωταγωνιστήσει στα τενιστικά δρώμενα της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου. Αρωγός, για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Τρίπολης και το νομικό πρόσωπο του Δήμου, που χορήγησε τα τρία γήπεδα του ΔΑΚ για την διεξαγωγή των αγώνων. Συνδιοργανωτές του τουρνουά τόσο στην ενίσχυση για την κατασκευή των επάθλων, όσο και στην προσφορά των δώρων για τους νικητές το Everest και το Αρχοντικό Καλτεζιώτη, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Το τουρνουά ξεκίνησε με τις κατηγορία των Ανδρών 14-34,  όπου πρώτος αναδείχθηκε ο Παπαβασιλείου Σταύρος με δεύτερο τον Γαλάνη Νικόλαο και τρίτους τους Γρηγορίου Αναστάση  και Πανταζόπουλο Διονύση. Στη κατηγορία των γυναικών 14-34 την πρώτη θέση κέρδισε η Μπουρτσουκλή Ραφαηλία με δεύτερη την Αντωνίου Αναστασία και τρίτες την Γκουντάνη Γεωργία και την Καραναγνώστη Μαρία.

Στην κατηγορία 35-44 στους άνδρες πρώτος κατατάχθηκε ο Γεράρδος Παύλος με δεύτερο τον Ροζανίτη Γεώργιο και στην τρίτη θέση τους Δουκουμόπουλο Δημήτρη και τον Βλάχο Βασίλη. Στην γυναικεία κατηγορία πρώτη βγήκε η Προδρόμου Άννα με δεύτερη την Νικολοπούλου Φωτεινή και τρίτες την Καλόγρη Σάντυ και την Σταθούλια Βούλα.

Στην κατηγορία των ανδρών 45+ τη πρώτη θέση κατέλαβε ο Λιακόπουλος Φώτης, τη δεύτερη ο Καρούνος Παναγιώτης και την τρίτη θέση ο Μανιάτης Θύμιος με τον Δουκουμόπουλο Δημήτρη.
Στα διπλά των ανδρών πρώτη νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των Πανταζόπουλου – Παπαβασιλείου με δεύτερους τους Αλοίμονο- Λαφογιάννη και τρίτους τους Βράκα- Χρυσικό και Βλάχο- Ροζανίτη. Στην κατηγορία των μικτών διπλών πρώτη νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των Αντωνίου – Δελή με δεύτερη ομάδα τους Μπουρτσουκλή – Γρηγορίου Α.  και τρίτους τους Καραναγνώστη – Λαμπρόπουλο Κ. και Γκουντάνη – Κανελλόπουλο.

Την αυλαία έκλεισαν οι κατηγορίες των juniors με την κατηγορία των 10αριών να μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων όσων βρέθηκαν στα γήπεδα το τελευταίο Σαββατοκύριακο των αγώνων. Μεγάλος νικητής του τουρνουά ο Νασιάκος Ιάσονας με δεύτερο νικητή Λαμπρόπουλο Μιχάλη και στη τρίτη θέση τους Λαμπρόπουλο Άγγελο και Κακουρίδη Θάνο. Στα κορίτσια κάτω των 10 ετών, πρώτη θέση κατέλαβε η Σουρλίγκα Νικολία, δεύτερη θέση η Ψυχογιού Κωνσταντίνα και τις τρίτες θέσεις κατέλαβαν οι Παπαζαφειροπούλου Ιωάννα και η Μάνδρου Κωνσταντίνα. Εν συνεχεία σειρά πήραν οι Junior αθλητές της ΣΤ΄ Ένωσης στην κατηγορία κάτω των 12 ετών. Στα αγόρια την πρώτη θέση κατέλαβε ο Καραναγνώστης Κωνσταντίνος με δεύτερο τον Κρυεζίου Ματέο και τρίτους τους Νασιάκο Γιώργο και Σπυράκη Γιώργο. Στα κορίτσια την πρώτη θέση πήρε η Λαμπροπούλου Σήλια με δεύτερη την Βουδούρη Μιλένα και τρίτες την Ασένοβα Γκεργκάνα και την Νασιάκου Σίσσυ. Στην κατηγορία consolation juniors  την πρώτη θέση στα κορίτσια 10 ετών κατέλαβε η Παπαντώνη Χρυσούλα, στα κορίτσια 12 ετών η Σύριου Μαρία και στα αγόρια 12 ετών ο Σύριος κων/νος.

Στο τέλος των τελικών έγιναν οι απονομές των επάθλων και των δώρων από τους χορηγούς του τουρνουά. Εκπρόσωποι του Δήμου ήταν η αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα. Γαρυφαλλια Αλιγέωργα και ο εκπρόσωπος τύπου κ. Παπαδημητρίου. Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Στ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου κ. Παπαγεωργάκης  και φυσικά σύσσωμη η επιτροπή διοίκησης του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης (Σταματάκου Μαρία, Αντωνίου Μαρία, Μαρκόπουλος Παντελής και Σαραντόπουλος Δημήτρης).                                    .
Η διοίκηση του τμήματος και η οργανωτική επιτροπή των αγώνων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο 5ο Arcadian Tennis Open, τους χορηγούς, τους επιδιαιτητές (κα. Χατζηγιάννη και κα. Γκουντάνη) και φυσικά τον Δήμο Τρίπολης για την πολύτιμη βοήθεια του στην ομαλή έκβαση του τουρνουά και όχι μόνο.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των Ανδρών 14-34

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των Γυναικών 14-34

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των Ανδρών 35-44

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των Γυναικών 35-44

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των Ανδρών +45

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό στα διπλά των ανδρών

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό στα μικτά διπλά

Εις το επανιδειν λοιπόν το 2017 και μέχρι τότε ευχόμαστε καλό αγωνιστικό υπόλοιπο καλοκαιριού… Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του Arcadian Tennis Open στο FB

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top