1η ημέρα στο Beach Tennis Melitzazz 2016

6Ο απόλυτος παραθαλάσσιος και αθλητικός σταθμός αυτού του καλοκαιριού είναι το Beach Tennis Melitzazz 2016 “On the road” GP Coaching Team – Powered by Aek Tripolis.

Το αθλητικό event έχει με επιτυχία στηθεί έξω απο το beach bar Ναυτίλος στην Πλάκα Λεωνιδίου και τόσο ο Δήμος Ν. Κυνουρίας, όσο και η οργανωτική επιτροπή του Melitzazz 2016 έχουν σταθεί αρωγοί και μεγάλοι υποστηρικτές στην προσπάθεια που γίνεται να αναπτυχθεί το συγκεκριμένο φεστιβάλ και στο αθλητικό κομμάτι. Η προπονητική ομάδα του ομίλου μας μαζί με παίχτες τις αγωνιστικής ομάδας συμμετέχει ενεργά όχι μόνο στην οργάνωση του event αλλά και στα παιχνίδια που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.

 Η πρώτη ημέρα τελείωσε με επιτυχία αφού πάνω απο 50 άτομα συμμετείχαν σε παιχνίδια γνωριμίας με το άθλημα. Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν διασκέδασαν και έμαθαν τους κανόνες του πιιο hot αθλήματος του φετινού καλοκαιριού, που έχει σαν πρώτο σταθμό το Λεωνίδιο. Οι συμμετοχές ξεκίνησαν ήδη για το τουρνουά που θα αρχίσει το Σάββατο 9/7 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10/7. Απο αύριο Παρασκευή 8/7 θα βγεί σχετική ανακοίνωση για τα παιχνίδια. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην πρώτη ημέρα του Beach Tennis Melitzazz 2016 και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για άυριο μετά τις 10:00πμ.

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top