Έπεσε Η Αυλαία Στο 9o Open Athlisis Cup – PTM – Pics

OMADIKIΓια ένατη συνεχή χρονιά το Athlisis Tennis Club και ο ΡΗΓΑΣ Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργολίδας διοργάνωσαν το τουρνουά τένις ” Open Athlisis Cup Men & Women “ με την συμμετοχή 115 αθλητών και αθλητριών από ολόκληρη την Πελοπόννησο, αλλά και από την Αθήνα.

Ειδικότερα, στο 9ο Open Athlisis Cup Men & Women 2016 πήραν μέρος λάτρεις του τένις από την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας (Άργος,Ναύπλιο,Ερμιόνη), καθώς και από τον Πύργο, την Καλαμάτα, Μεσσήνη, Σπάρτη, Τρίπολη και Κόρινθο, γεγονός που καθιστά την διοργάνωση την μεγαλύτερη στην Αργολίδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Πελοπόννησο στον χώρο του τένις από άποψη συμμετοχών, ενδιαφέροντος, προσέλευσης θεατών και διάρκειας.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί το δεύτερο χρονικά τουρνουά της σειράς Peloponnesus Tennis Masters Series, μιας σειράς δηλαδή τουρνουά που διοργανώνουν ο Ο.Α. Καλαμάτας , το Athlisis Tennis Club και η ΑΕΚ Τρίπολης. Από τα τρία τουρνουά που διοργανώνουν οι 3 αυτοί όμιλοι θα προκύψουν οι καλύτεροι 8 άνδρες και γυναίκες βάσει βαθμολογίας, οι οποίοι θα κλρίσουν την χρονιά με ένα τουρνουά Masters τον Οκτώβριο στις εγκατατστάσεις του Athlisis Tennis Club.

Στο 9ο Open Athlisis Cup Men & Women 2016 πραγματοποιήθηκαν αγώνες σε 7 κατηγορίες, όπου είχαμε τους παρακάτω νικητές και νικήτριες: 
ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 14-34: 
1η νικήτρια: ΜΠΑΖΟΥ ΑΝΤΩΛΕΝΑ
2η νικήτρια: ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
3η νικητρια : ΚΑΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΙΑ
4η νικητρια : ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 35+ :
1η νικητρια : ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
2η νικήτρια: ΣΤΑΘΟΥΛΙΑ ΒΟΥΛΑ
3η νικήτρια : ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΝΝΑ
4η νικητρια : ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ :
1ες νικητριες: ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΕΛΕΝΗ & ΜΠΑΖΟΥ ΑΝΤΩΛΕΝΑ
2ες νικητριες: ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ 14-34 :
1ος νικητης: ΝΤΑΒΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2ος νικητης: ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
3ος νικητης: ΔΟΥΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
4ος νικητης: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ 35+:
1ος νικητης: ΓΕΡΑΡΔΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
2ος νικητης: ΔΟΥΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3η – 4η θέση εκκρεμεί μικρός τελικός ΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΡΟΑΖΑΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ :
1οι νικητές: ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ/ΠΑΝΑΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ
2οι νικητές: ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ: 
1η νικητρια ομάδα: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕΒΕΚΚΑ & ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
2η νικητρια ομάδα: ΜΠΑΖΟΥ ΑΝΤΩΛΕΝΑ & ΜΠΙΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κατά την διάρκεια του τουρνουά μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες μια αναμνηστική μπλούζα και μια πετσέτα, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε στον “Κήπο Athlisis” πάρτυ με τις απονομές των επάθλων στους νικητές και τις νικήτριες, καθώς και κληρώσεις των δώρων (ποδήλατο, τάμπλετ, ρολόι κλπ.) , προσφορά των Υποστηρικτών του τουρνουά, για όλους τους συμμετέχοντες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, τα μέλη του Athlisis Tennis Club, τα οποία στήριξαν την διοργάνωση με συμμετοχές, με καθημερινή παρουσία και εθελοντική προσπάθεια, καθώς επίσης και όσους και όσες επισκέπτονταν καθημερινά τις εγκαταστάσεις μας για να παρακολουθήσουν συναρπαστικά παιχνίδια. 
Επιπλέον, πολλά ευχαριστώ στον μέγα χορηγό του τουρνουά, την επιχείρηση ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕ – Γεωργικά Μηχανήματα,  για την προσφορά των αναμνηστικών t-shirt και την συμμετοχή στην δημιουργία των καλύτερων επάθλων. 
Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας  Dr-tv και “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ” , τους χορηγούς αθλητικού υλικού Prince και Tretorn, τους Υποστηρικτές – Δωροθέτες : Cosmote Αργυράκης – Κοντός, Κιντής bikes, Ιnteramerican ασφάλειες, Σταματόπουλος ταπητοκαθαριστήρια, Skouras real estate μεσιτικό γραφείο ,Κατερίνα Λυμπεροπούλου διαιτολόγο – διατροφολόγο, Lexis-Κέντρο Ξένων Γλωσσών Φανής Μαντά, Ζούζουλας Παιδικά, fotafota.gr , Rosa Αrgos ανθοδέσμες, my bling κοσμήματα, κοσμηματοπωλείο ” Το  Πέτράδι “, το κατάστημα αθλητικών Arte sportiva, Αψέντι καφέ, Sensia ινστιτούτο αισθητικής, Undercolors of Benetton κατάστημα εσωρούχων, Σοφία Σκούρα γυναικεία ενδύματα, ” Μεζεδόκηπος “, Δανόπουλος Λευκά είδη, Axilleas Accessories και “Αστρο” Βιβλιοπωλείο. 
 
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλα τα τελικά αποτελέσματα

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top