Η Λένα Δανιηλίδου στο Street Tennis του Ομίλου μας

Το φετινό ξεκίνημα του τουρνουά “Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open 2017” θα αποτελέσει σταθμό για το τένις της Πελοποννήσου, της Αρκαδίας και της Τρίπολης ειδικότερα.

Ένα μεγάλο τενιστικό event θα λάβει χώρα στο κέντρο της Τρίπολης διοργανωμένο από την ΑΕΚ Τρίπολης, το κοσμηματοπωλείο “Μπαντούνας ρολόι – κόσμημα” και με μεγάλο συνδιοργανωτή τον Δήμο Τρίπολης.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος, μέλος της Ολυμπιακής ομάδας τένις από το 2000 – 2004 και no 14 στον κόσμο (2003) θα επισκεφτεί την πόλη μας για να συμμετάσχει στο Street Tennis του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης.  Το Street Tennis  θα γίνει στην πλατεία Πετρινού, έξω από το Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης την Παρασκευή 6/10/2017 και ώρα 18:00 – 20:00.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα φτάσει στην Τρίπολη την Πέμπτη 5/10, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη στις 17:00μμ και το απόγευμα θα επισκεφτεί τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, για να παρευρεθεί στην προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου (19:30-21:30).

Την Παρασκευή 6/10 και ώρα 18:00 η Λένα θα είναι επίσημη προσκεκλημένη του κοσμηματοπωλείου και μεγάλου χορηγού της ΑΕΚ Τρίπολης  “Μπαντούνας ρολόι – κόσμημα” στην πλατεία Πετρινού, έξω από το Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης. Εκεί  θα παίξει τένις με όσους παρευρεθούν στο event, θα υπογράψει αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος και θα κληρώσει πλούσια δώρα, χορηγίας της ΑΕΚ Τρίπολης. Ιδιαίτερη τιμητική βράβευση θα δοθεί από τον κ. Νίκο Μπαντούνα στην πρωταθλήτρια μας για την αθλητική της πορεία και τις διακρίσεις της όλα αυτά τα χρόνια.

Στην εκδήλωση του Street Tennis στην Τρίπολη θα παρευρεθεί ο Παραολυμπιονίκης, και  μέλος της Εθνικής Ελλάδος με αμαξίδιο στο τένις κ. Λαζαρίδης Γιώργος, ο οποίος θα δώσει και exhibition game με την Λένα.

Σας περιμένουμε, όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού σε ένα μεγάλο τενιστικο event στο κέντρο της Τρίπολης, να παίξουμε με την Λένα και να γνωρίσουμε από κοντά το άθλημα της αντισφαίρισης

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top