Συνεχίζεται δυναμικά το 2ο Tripolis Sports Camp 2018 (+φωτό, vid)

Το δεύτερο Tripolis Sports Camp που συνδιοργανώνουν η ΑΕΚ Τρίπολης και ο ΚΟΑΤ είναι γεγονός.
Η σπουδαία αθλητική υπηρεσία για τα παιδιά της περιοχής του Δήμου Τρίπολης και όχι μόνο θα βρίσκετε κοντά στους μικρούς φίλους των σπορ και το φετινό καλοκαίρι με πολλές δραστηριότητες, αθλητικές και μη. Πρόκειται για ένα πρότυπο αθλητικό camp για παιδιά που θέλουν να περάσουν δημιουργικά τις πρωινές τους ώρες κατά τη διάρκεια των Καλοκαιρινών διακοπών τους με αθλητικές πολιτιστικές και άλλες παράλληλες δημιουργικές δραστηριότητες.
Στης αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης μας έκανε την τιμή να βρεθεί το contraepithesi.gr και το pna.gr. όπου συνομίλησε με τους υπεύθυνους του Camp τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο, τον Διευθυντή του Tripolis Sports Camp 2018 κ. Γιώργο Παπαδόπουλο και έφορο του Camp τον κ. Σωκράτη Κοσμίδη.
Όλοι αναφέρθηκαν στις σημαντικές υπηρεσίες του Tripolis Sports Camp, στο μήνυμα πως τα παιδιά πρέπει να έρθουν κοντά στον αθλητισμό, αλλά και σε νέες δραστηριότητες του Camp, καθώς φέτος θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς συμμετέχοντες.
Από τώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του Tripolis Sports Camp, όποιος επιθυμεί να εντάξει το παιδί του σε αυτό το πρωτοπόρο πρόγραμμα, μπορεί να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Τρίπολης στο ΔΑΚ Τρίπολης επιλέγοντας το χρονικό διάστημα που θέλει.
Το πρόγραμμα βρίσκεται ήδη στα μισά για την φετινή χρονιά με πολλές αθλητικές δραστηριότητες, όπως το τένις, το κολύμπι, το ping pong, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το volley, η παιδική αυτοάμυνα (Golden Gym) καθώς και το Karate shotokan (Τίγρης και Δράκος) να “μονοπωλούν” το ενδιαφέρον των παιδιών.
Στις κλειστές και δροσερές αίθουσες του “Δεκάζειου” τα παιδιά τις μεσημεριανές ώρες επιδίδονται σε καλλιτεχνικές κατασκευές, Ρομποτική (Εκπαιδευτήρια Ματίνα Παράσχου), παραδοσιακούς χορούς (Αρκαδιανή) και μουσικοκινητική αγωγή (Λύκειο Ελληνίδων). Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις εκδρομές που κάθε εβδομάδα γίνονται, τόσο στον παιδικό σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης “Η Ζωοδόχος Πηγή” , όπου διαδραματίζονται πολλά κατασκηνωτικά παιχνίδια και όχι μόνο, όσο και στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη, όπου η ενασχόληση με την πισίνα είναι το ιδανικό σενάριο για κάθε παιδί.
Εν κατακλείδι η ΑΕΚ Τρίπολης και ο ΚΟΑ Τρίπολης σας περιμένουν να περάσετε ευχάριστα τις εναπομείναντες 3 εβδομάδες μαζί τους γιατί οι υπόλοιπες αθλητικές εκπλήξεις, όπως το water polo, το ποδήλατο, το beach tennis και το beach volley θα σας ξετρελάνουν….
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες και
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ανάλογο video

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top