1ο Meet UP (φιλική συνάντηση) με τον ΟΑ Καλαμάτας

meet up kalamata 2018_site
Share on facebook
Share on twitter
Share on print

Φιλικά παιχνίδια με την ομάδα του ΟΑ Καλαμάτας πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης. Εκμεταλλευόμενοι την ματαίωση του τουρνουά του Ξυλόκαστρου, οι άνθρωποι του ΟΑΚ ήρθαν σε συνεννόηση με τον όμιλό μας, και ταξιδέψαμε με 8 αθλητές στην Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα με στόχο να γίνουν τα πρώτα τεστ μετά τις καλοκαιρινές διακοπές για τα παιδιά κάτω των 10 ετών.

Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλα  οι προπονητές του ομίλου μας Παπαδόπουλος Γεώργιος και Χατζηγιάννη Γεωργία για την πορεία των μικρών αθλητών τους, μέχρι να έρθει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του 2ου μισού της αγωνιστικής περιόδου 2018.

Απο πλευράς ΑΕΚ Τρίπολης αγωνίστηκαν οι Μάνδρου Κωνσταντίνα, Δημητρέλης Διαμαντής, Δημητρέλης Μιχάλης, Χριστοδουλοπούλου Πολυτίμη, Βουδούρης Δημήτρης, Μανώλης Δημήτρης Αποστολίδη Εύα, και Χριστοδουλοπούλου Νάγια.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους ανθρώπους του ΟΑ Καλαμάτας και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Λαμπρόπουλο και τον Προπονητή κ. Χριστόπουλο για την φιλοξενία και ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top