Η Καραναγνώστη και τα αδέλφια Λαμπροπούλου έλαμψαν στο Ε3 της Τρίπολης – pics

Τριπλή αγωνιστική επιτυχία για τους αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο πρόσφατο τουρνουά Ε3 που έγινε στην Τρίπολη. Καραναγνώστη Μαρία, Λαμπρόπουλος Άγγελος και Λαμπροπούλου Σήλια, κατέκτησαν δύο 2ες  και μία 3η θέση αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα στην κατηγορία των 12 ετών ο Λαμπρόπουλος Άγγελος σε 32άρι ταμπλό, ξεκίνησε σαν no4 και επικρατώντας διαδοχικά από τον 2ο γύρο του Λαγογιάννη (Αρκαδικός ΟΑ Άτλας) και του Παναγιωτόπουλου (Χρυσός ΟΑ) με 2-1 σετ αντίστοιχα έφτασε στην τετράδα. Στον ημιτελικό πέρασε τον αγώνα με τον αθλητή Μίταλα (Αρκαδικός ΟΑ Άτλας) με WO αλλά στον τελικό δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Δημόπουλο (ΑΟΑ Πατρών ) με 2-0 σετ, κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά.

Στην κατηγορία των κοριτσιών 16 ετών η αθλήτριες Καραναγνώστη Μαρία και Λαμπροπούλου Σήλια για μια ακόμη φορά έλαμψαν με την παρουσία τους και κατέκτησαν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα. Την 1η θέση κατέκτησε η παλιά αθλήτρια μας Κανελλάκη Χρυσούλα , η οποία προπονήθηκε με τον όμιλο και την συγχαίρουμε για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Η Καραναγνώστη Μαρία στον δρόμο για τον τελικό απέναντι στην Κανελλάκη, όπου και ηττήθηκε με 2-0 σετ, επικράτησε των Χουλιάρα (ΣΑ Τρίπολης) και Βασιλοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ. Στον ημιτελικό κέρδισε την Λαμπροπούλου (ΑΕΚ Τρίπολης) με 2-1 σετ, σε παιχνίδι άξιο προσοχής, τόσο για την διακύμανση του σκορ, όσο και για την επίδοση των δύο αθλητριών της ΑΕΚ. Στον αντίποδα η Λαμπροπούλου μέχρι την κατάληψη της 3ης θέσης αντιμετώπισε επιτυχώς τα εμπόδια των Τσιλιμπή (Ρήγα ΑΟΑ) και Δημοπούλου (ΑΕΤ Νίκης Πατρών) με 2-0 σετ. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα απο την ΣΤ Ένωση.

Πολύ καλές εμφανίσεις τόσο για τους Καραναγνώστη Ντίνο και Παπανικολάου Έκτορα που ως 14άρια έφτασαν μέχρι την 8άδα των αγοριών 16 ετών διεκδικώντας επάξια και χάνοντας στο νήμα την πρόκριση για τα ημιτελικά, όσο και για τους Βουδούρη Μιλένα, Λαμπρόπουλο Μιχάλη, Παπαγιαννόπουλο Δημήτρη, Αργυρόπουλο Θεοτόκη, Μάνδρου Κωνσταντίνα, Λαμπρόπουλο Κλέμ και Παπαντώνη Χρυσούλα.

Το παρόν στους αγώνες έδωσε και η παλιά φουρνιά πρωταθλητών της ΑΕΚ Τρίπολης Μήτσιος , Παίκουλας, Λαμπρόπουλος Π. και Δελής Κων/νος, που παρακολούθησαν απο κοντά τις προσπάθειες των νέων αθλητών μας.

Πολλά συγχαρητήρια για τους αθλητές του Γ. Παπαδόπουλου και της Γ. Χατζιγιάννης από την διοίκηση της ομάδας. Οι συνεχόμενες επιτυχίες του συλλόγου της ΑΕΚ Τρίπολης μας κάνουν όλους υπερήφανους και καταδεικνύουν την πολύ ουσιαστική δουλειά, που γίνεται στο τμήμα τένις σε όλους τους τομείς. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας !!!

Για περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ πατήστε ΕΔΩ.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top