Η πορεία της ΑΕΚ Τρίπολης τένις στο διασυλλογικό πρωτάθλημα 2018

Ένα πολύ δυνατό αγωνιστικό διήμερο πέρασαν οι αθλητές, τόσο της γυναικείας, όσο και της αντρικής ομάδας του ομίλου μας στην Β΄ και στην Εθνική αντίστοιχα. Με γεμάτες βαλίτσες από  εμπειρίες και πολύ δυνατά παιχνίδια με αξιόλογους αντιπάλους επέστρεψαν οι αθλητές μας από την Βάρη Αττικής και από την Πάτρα.

Η γυναικεία ομάδα του ομίλου μας (Αντωνίου, Καραναγνώστη, Λαμπροπούλου και Βουδούρη) αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά το 2015 στην κατηγορία της Β΄ Εθνικής που έγινε στα γήπεδα της Βάρης. Εμπειρία πολύ δυνατή για όλα μας τα κορίτσια που έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο τουρνουά. Εμφανώς τρακαρισμένες καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά οι αθλήτριές μας, μιας και τις μοναδικές αγωνιστικές εμπειρίες από αυτή τη κατηγορία είχε μόνο η Αντωνίου, κατάφεραν την παραμονή της ομάδας μας στην Β’ Εθνική, και για την επόμενη χρονιά.

Η αντρική μας ομάδα ( Δελής, Λαμπρόπουλος Κ, Καραναγνώστης και Παπανικολάου), η οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στην Πάτρα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έχασε την ευκαιρία να παίξει στα play off της διοργάνωσης που θα έδινε ένα εισιτήριο για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Έτσι χωρίς καμία διάκριση αυτή την φορά οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης έδωσαν εκ νέου τενιστικό ραντεβού την επόμενη χρονιά. Στόχος η επιμονή και η υπομονή στην δουλειά, που θα επιτρέψει στην ομάδα μας να πανηγυρίσει, τόσο την άνοδο στους άνδρες, όσο και μια καλύτερη αγωνιστική πορεία στις γυναίκες. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την αγωνιστική σας παρουσία και προχωράμε δυνατά .

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top