3ος ο Παπανικολάου στην Κόρινθο

Μια ακόμη κατάκτηση, αυτή τη φορά σε ενωσιακό επίπεδο, για τον αθλητή της ομάδας τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Έκτορα Παπανικολάου. Ο Παπανικολάου στο Ε3 της 45ης εβδομάδας, που έλαβε χώρα στον ΟΑ Κορίνθου, κατέκτησε την 3η θέση του τουρνουά ανεβαίνοντας ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία της ΣΤ Ένωσης.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Έκτορας σε 32άρι ταμπλό κατάφερε να κάνει σπουδαία παιχνίδια καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά επικρατώντας του Δημόπουλου (Νίκη Πατρών) με 2-0 σετ στον πρώτο γύρο. Στην συνέχεια κέρδισε και τον Μαλεβίτη (ΑΟΑ Πατρών) με το ίδιο σκορ, μπαίνοντας στην οκτάδα. Ο Λούκα από τον ΑΟΑ Πατρών δεν στάθηκε μεγάλο εμπόδιο για τον αθλητή της ΑΕΚ, αν και το ματς ήταν αρκετά δύσκολο και για τους δύο παίχτες, μιας και έχουν βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι και το παιχνίδι τους μοιάζει σε πολλά σημεία. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Παπανικολάου και με σκορ 2-1 πέρασε στην τελική τετράδα, όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Τζωρτζάτο (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ, κατακτώντας την 3η θέση του ενωσιακού. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την ομάδα των προπονητών της ΑΕΚ Τρίπολης για την πολύ δυνατή φετινή πορεία του αθλητή τους Παπανικολάου Έκτορα. Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο αγωνιστικό κομμάτι μέχρι την λήξη της χρονιάς.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top