Αγωνιστικός Απολογισμός 2018 Με Κωδικό 117.53.29

aek_logo_tennis
Share on facebook
Share on twitter
Share on print

Άλλη μια παραγωγική της χρονιά σε διακρίσεις διένυσε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Με προπονητές την επιτυχημένη συνταγή των Παπαδόπουλου Γεώργιου και της Χατζηγιάννης Γεωργίας αλλά και με την προσθήκη της Χασομέρη Βάνας οι αθλητές τις ΑΕΚ Τρίπολης ξεπέρασαν τον εαυτό τους για ακόμη μια χρονιά και πρωταγωνίστησαν εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων.

Οι 117 θέσεις που κατέκτησαν οι 29 διαφορετικοί παίκτες και μέλη του ομίλου σε 53 τουρνουά μαρτυρούν την μεγάλη τους αγωνιστική προσπάθεια καθ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς του 2018.

 

Πολύ ψηλά στην λίστα των επιτυχιών βρίσκονται οι  τρείς Πανελλήνιες διακρίσεις της Λαμπροπούλου Σήλιας στα juniors αλλά και η τριπλέτα των διεθνών επιτυχιών του Δαβίδ Ζωγραφάκη σε τουρνουά seniors της Itf.  Πολλά υποσχόμενη ήταν και η τέταρτη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας μας (Αντωνίου, Καραναγνώστη, Λαμπροπούλου και Βουδούρη) στην κατηγορία της Β Έθνικής, που μαζί με την παραμονή της κέρδισε και εμπειρίες για την επόμενη χρονιά.

 

Από τις κατακτήσεις των αθλητών και μελών της ΑΕΚ Τρίπολης οι 3 ήταν σε Διεθνή τουρνουά Seniors της ITF, οι επόμενες 3 αφορούσαν Πανελλαδικές συμμετοχές, οι 36 αγώνες σε Ενωσιακά τουρνουά της ΣΤ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, και τέλος οι 75 σε open τουρνουά ανά την Ελλάδα.

Στο αρχείο που ακολουθεί ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά και ημερολογιακά τις διακρίσεις των αθλητών. Τιμητικές διακρίσεις προς όλους μας τους αθλητές και μέλη θα δοθούν στην μεγάλη και καθιερωμένη πλέον εκδήλωση “Follow the Stars” που θα γίνει σε λίγο καιρό, και θα ενημερωθείτε από το επίσημο site του ομίλου μας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας και καλή σας συνέχεια στον αγωνιστικό Γολγοθά του 2019 , που αναμένεται να είναι αρκετά δύσβατος αλλά πολλά υποσχόμενος !!!

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top