Νικητές επάθλων badounas.com & τελικές βαθμολογίες #tennisaektripolisleaguetour2018 – pics

Σε μια λαμπερή βραδιά στο αρχοντικό Καλτεζιώτη και πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση Follow the Stars 2018 έγιναν οι απονομές των επάθλων badounas.com.

Με την συμμετοχή 110 αθλητών – μελών του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έπεσε η αυλαία της #tennisaektripolisleaguetour2018. Τα μέλη μας έλαβαν μέρος σε έναν τενιστικό μαραθώνιο τεσσάρων διαδοχικών τουρνουά καθ όλη την διάρκεια της περασμένης χρονιάς.

Δύο ήταν οι μεγάλοι νικητές που βραβεύτηκαν με το δώρο του χορηγού του ομίλου μας, του κοσμηματοπωλείου ”Μπαντούνας Ρολόι – Κόσμημα”. Μετά από αυτούς τους 4 τενιστικούς μαραθωνίους οι τελικοί νικητές ήταν:

Στην κατηγορία των ανδρών: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΤΟΡΑΣ με 88 βαθμούς.

Στην κατηγορία των γυναικών: ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ με 65 βαθμούς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε με λεπτομέρειες τις βαθμολογίες.

Τις απονομές έκανε ο διευθυντής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Παπαδόπουλος εκ μέρους του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου ”Μπαντούνας Ρολόι – Κόσμημα κ. Νίκου Μπαντούνα, ο οποίος απουσίαζε εξαιτίας ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν δημόσια να ευχαριστήσουν για ακόμη μια φορά τον κ. Νίκο Μπαντούνα για την αμέριστη και επαναλαμβανόμενη στήριξή του στους αθλητές και τα μέλη του ομίλου. Του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει υγεία και να συνεχίσει να στηρίζει τον όμιλο σε κάθε του προσπάθεια.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top