Νικητές LTA4 – Για Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ (pics)

Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε η τελευταία league  της χρονιάς που μας πέρασε τόσο στον αγωνιστικό, όσο και στον οργανωτικό τομέα του τουρνουά.

Με 105 αθλητές και αθλήτριες τόσο από τα τμήματα υποδομής, όσο και από τα ενήλικα ενεργά μέλη της ΑΕΚ Τρίπολης στελεχώθηκαν 4 εσωτερικά τουρνουά με την ονομασία League Tennis AEK Tripolis Tour 2018.

Στην τελευταία εσωτερική league του ομίλου μας, αφιερωμένη στο ΑΛΜΑ Ζωής (Για την στήριξη του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ ) έλαβαν μέρος 58 παίχτες του συλλόγου μας που για περισσότερο από ένα μήνα έδιναν εντός του γηπέδου τενιστικές μάχες για να φτάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα των 4 πρώτων κάθε κατηγορίας. Οι κατηγορίες που συμμετείχαν τα μέλη μας ήταν δύο, τόσο αρχάριων, όσο και προχωρημένων.

Στην κατηγορία των ανδρών τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ PRO:

1η θέση: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΤΟΡΑΣ

2η θέση: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

3η θέση: ΚΑΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3η θέση: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΜ

ΑΝΔΡΕΣ ROOKIES:

1η θέση: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

2η θέση: ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

3η θέση: ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

3η θέση: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ PRO:

1η θέση: ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΒΑΣΙΑ

2η θέση: ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΝΝΑ

3η θέση: ΤΖΙΑΡΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ

3η θέση: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ROOKIES:

1η θέση: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

2η θέση: ΛΥΚΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ

3η θέση: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΑ

3η θέση: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Τις απονομές έκαναν o εκ των μεγάλων χορηγών του συλλόγου κ. Καλτεζιώτης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Αγγελάκος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης κ. Αλέμης και ο Πρόεδρος του Αρκαδικού Ομίλου αγωνιστικού Μπρίτζ κ. Γιωννάς.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου θα ήθελαν δημόσια να ευχαριστήσουν όλους τους αγωνιζόμενους στα 4 μεγάλα ραντεβού του συλλόγου μας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στον καινούριο μαραθώνιο αγώνων, που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top