1ο meet up 2019 για τον όμιλό μας και τον ΡΗΓΑ Αργολίδας – pics

Τον καθιερωμένο, πλέον, θεσμό των φιλικών συναντήσεων (meet up) με τους όμορους νομούς ξεκίνησε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Σε μια προσπάθεια γνωριμίας των αθλητών αλλά και των μελών των ομίλων, η ΑΕΚ Τρίπολης αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση από τον ΡΗΓΑ – Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργολίδας, να βρεθούμε στις εγκαταστάσεις του στο Athlisis Tennis Club για φιλικούς αγώνες ανάμεσα σε junior αθλητές μας.

Είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνονται τέτοιες συναντήσεις, από τον όμιλο μας και τον ΡΗΓΑ Αργολίδας, οι οποίες προάγουν τον αθλητισμό, και ενώνουν αθλητές και συνοδούς. Την τιμητική τους είχαν οι ομάδες juniors των 10αριών μας (αγόρια και κορίτσια), τα οποία αγωνίστηκαν με αθλητές του Ρήγα ΑΟΑΑ δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους εν όψη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τον Ρήγα ΑΟΑΑ , το Athlisis tennis club, τους αθλητές του και φυσικά τον προπονητή κ. Κλειάσο για την άψογη φιλοξενία τους.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες.

Επόμενη φιλική συνάντηση για τον όμιλό μας θα είναι αυτό το Σάββατο με αθλητές απο τον ΟΑ Καλαμάτας. 

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top