3ες θέσεις για Σταυροπούλου & Παπαδοπούλου στο Άργος

Δύο ακόμα διακρίσεις για την αγωνιστική ομάδα των junior του ομίλου μας . Στο πυρετό των αγώνων έχουν μπει για τα καλά οι μικροί αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η καινούρια φουρνιά της ΑΕΚ Τρίπολης δείχνει σημάδια πρωταθλητισμού με τις επιτυχίες να έρχονται με σίγουρα βήματα τενιστικής εξέλιξης.

Στο τελευταίο ενωσιακό τουρνουά που έλαβε χώρα στο Athlisis Tennis Club οι μικρές αθλήτριες της ΑΕΚ κατέκτησαν τις δύο 3ες θέσεις του τουρνουά . Πιο συγκεκριμένα η Παπαδοπούλου Παναγιώτα και η Σταυροπούλου Ζωή μπήκαν για ακόμα μια φορά μέσα στα μετάλλια, ύστερα από πολύ συναρπαστικά παιχνίδια καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά.

Η Σταυροπούλου επικράτησε διαδοχικά των Λάλεζα και Μώρου από τον Ναυπλιακό, αλλά και της Δαγρέ από τον Ρήγα Άργους με 2-0 σετ, μέχρι  την είσοδο της στα ημιτελικά, όπου αι ηττήθηκε από την Χριστοπούλου η Οποία κέρδισε και την πρώτη θέση του τουρνουά. Στο κάτω μέρος του ταμπλό η Παπαδοπούλου επικράτησε των Σωτηροπούλου από τον Ρήγα και της Κοτσώνη από την ΑΕΚ (εμφύλιος προημιτελικός) με 2-0 και 2-1 σετ αντίστοιχα. Στον ημιτελικό δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Παπαδόπουλου (ΟΑ Καλαμάτας) με 2-1 σετ, κερδίζοντας την δεύτερη 3η θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα του συλλόγου, που βλέπει τις νέες προσπάθειες των μικρών αθλητριών να αποδίδουν καρπούς. Ευχόμαστε σε ανάλογες και καλύτερες επιτυχίες στο μέλλον για όλα μας τα παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα των επόμενων μηνών .

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top